Blog intern. Julsång Saab vinterjackor.

Slutligen, i sista omgången, går julen på vår Saab Fan Shop. Även om is och snö fortfarande ska komma ... åtminstone här i låg bergskedjan finns det förmodligen inga chanser för en vit jul. Ändå kan du vidta försiktighetsåtgärder och förse dig med en fluffig varm Saab vinterjacka.

Broderad Saab bokstäver på baksidan
Broderad Saab bokstäver på baksidan

Jag älskar Saab Button
Jag älskar Saab Button

Fram till fredag ​​finns den iögonfallande Saab fleecejackan i retroorange med broderad Saab-märkning och traditionell flygplanslogo i fläktaffären till julpriset. Inte bara lämplig för kalla svenska vintrar och med en säkerhetsaspekt i den kalla gråperioden. Våra jackor är broderade i Tyskland, är högkvalitativa och hållbara märkesvaror, som matchar kraven i vårt svenska bilmärke.

Som alltid är våra "Jag älskar Saab" -knappar ett stort tack till alla kunder som inte borde vänta för länge. Vi skickar dagligen, men kan inte garantera en snabb ankomst till mycket sena beställningar.

Text: tom@saablog.net

Bild: saabblog.net

En tanke om "Blog intern. Julsång Saab vinterjackor."

  • Tja, de ser inte dåligt ut ... Jag älskar apelsin

Kommentarer är stängda.