Blog intern. Julsång Saab vinterjackor.

Julkampanjerna i vår Saab Fan Shop är äntligen i sista omgången idag. Is och snö är fortfarande långt borta ... åtminstone här i de låga bergskedjorna finns det förmodligen inga chanser till en vit jul. Ändå kan du göra bestämmelser och unna dig en fluffig och varm Saab vinterjacka för festivalen.

Broderad Saab bokstäver på baksidan
Broderad Saab bokstäver på baksidan

Jag älskar Saab Button
Jag älskar Saab Button

Fram till fredag ​​finns den iögonfallande Saab fleecejackan i retroorange med broderad Saab-märkning och traditionell flygplanslogo i fläktaffären till julpriset. Inte bara lämplig för kalla svenska vintrar och med en säkerhetsaspekt i den kalla gråperioden. Våra jackor är broderade i Tyskland, är högkvalitativa och hållbara märkesvaror, som matchar kraven i vårt svenska bilmärke.

För alla kunder som inte borde vänta för länge finns våra "I love Saab" knappar som ett litet tack. Vi levererar dagligen, men vi kan inte garantera att det kommer i tid för mycket sena beställningar.

Text: tom@saablog.net

Bild: saabblog.net

 

Man tänkte på “Blog intern. Julsång Saab vinterjackor."

  • De ser inte illa ut ... Jag älskar orange

Kommentarer är stängda.