Blogginstitut. Julsåtgärd Saab 92 Concept.

Mark och jag är på väg till Trollhättan. Eftersom det största julpaketet för oss Saab-fans har packat NEVS i år ... vi ska ta reda på vad som verkligen finns på måndagen. För alla Saab-fans som letar efter den ultimata gåvan har vi en speciell idé den här veckan.

Saab 92 Concept
Saab 92 Concept

Under år 2002 skapades Saabs designstudior Saab 92 konceptbil, Först presenterade vid autoprogram, flyttade den senare in i Saab showrooms runt om i världen. Kunderna kan använda en miniatyr för att välja färgalternativet för deras nya Saab. Vid slutet av produktionen i Trollhättan avvecklades också produktionen av Saab 92 konceptbil.

Vi har säkrat resten av innehaven, och våra läsare kommer att ha möjlighet denna vecka att fånga en del Saabs designhistoria för julpriset i vår Fan Shop. Åtgärden går till nästa lördag och medan beståndet går. Ha kul med Xmas Shopping!

Text: tom@saabblog.net

Bild: saabblog.net

Man tänkte på “Blogginstitut. Julsåtgärd Saab 92 Concept."

Kommentarer är stängda.