SAAB press. Saab Parts Advertising i Österrike.

Låt oss ta en titt - när var sista gången vi såg en tryckt annons av vårt bilmärke? Det måste ha varit 2010 för introduktionen av Saab 9-5 II en gång, då var det i Tyskland annonser i spegel, fokus och stjärna. Då kom den stora torkan, så denna publikation gör mig ännu lyckligare, sett i Österrike.

Saab reklam. Vi tar hand om din Saab
Saab reklam. Vi tar hand om din Saab

I dagens utgåva av Hotel & Co, en turistguide för Tyrol och Sydtyrol, har vi hittat den här annonsen för Saab Automobile Parts AB, nu Orio AB. Ansvarig är Saab-marknaden i Österrike av Jan-Philipp Schuhmacher och hans personal, och även annonsen kommer från Eschborn-tornet. Slutligen, för att se igen annonsera vårt lilla svenska favoritmärke, är jag väldigt glad!

Placeringen av Höst / Vinter kampanj Denna tidskrift är ett smart drag. Hotel & Co ligger i hotell, turistinformation och restauranger i ett halvt år och tar ofta hem som souvenir. Till skillnad från i dagspressen har displayen en lång hållbarhetstid. Och det valda motivet, Saab 9-3x med berg i bakgrunden, är mycket väl valt för en alpin semesterregion.

Skärmen är mer än ett tecken på liv och en signal. För att inte alla som tycker om varumärket är intressanta informerar sig dagligen på bloggar eller i forum om Saab. Och ja, du kan nästan tro att Saab skulle vara ett helt normalt bilmärke med produktion som kör igen.

Men vi är på väg där! Åtminstone för produktion. Tiderna blir bättre. Äntligen!

Text: tom@saabblog.net

Bild: saabblog.net

7 tankar om "SAAB press. Saab Parts Advertising i Österrike."

 • Allt som saknas nu är att även det legendariska showroomet på Donau kanalen, förutom sommarplatsen i Wien, kommer att fyllas med en ny generation Saab ...

 • Reklam för 9-5 II var också tillgänglig i chefsbladet ...
  Den här annonsen ovan var också tillgänglig som flygblad för Saab-förare. Jag fick denna flygblad från min verkstad skickad till mig ... Vad jag såg speciellt fram ..

 • Det var ett datum från den svenska pressen, inte från NEVS-Saab. Men behöver inte vara nervös. Allt så långt i det gröna området!

 • Åtminstone för produktion? Bör ha börjat den här veckan då. Finns det något nytt?

 • Tyvärr, Safari Browser ... Jag glömmer det från tid till annan

 • ... Jag startade just mitt fulla Windows via Parallels för att se skärmen. 😉

 • Snälla snälla nej öäü i bildnamnet. 😉
  Ger webbläsare som du kan se då tyvärr ingen bild.

Kommentarer är stängda.