SAAB News. Saab Delar Kalender 2014.

Den sista delen av vår kalendertrilogi handlar om kalendern för den tyska grenen av Orio AB, tidigare Saab Automobile Parts, I Eschborn kommer det att finnas en ny kalender i år för affärspartners och vänner i huset. Motivet, tre Saab 9-3 Griffin-varianter, kan vara symboliskt för 2014.

Saab Delar Kalender 2014
Saab Delar Kalender 2014

Det representerar modellserien för det kommande året, även om ansiktslyftningen för våren (?) 2014 naturligtvis ännu inte visas. I Saab Tower i Eschborn fortsätter verkställande direktör Jan-Philipp Schuhacher inklusive teamet att leva Saab, och - namnändring eller inte - ingenting har förändrats i Saab-entusiasmen och det dagliga engagemanget för vårt varumärke.

Det finns många positiva innovationer för 2014 som påverkar oss och våra partners! Vi kunde titta bakom kulisserna och kommer att rapportera då och då. Tillbaka till Saab-kalendern från Eschborn: naturligtvis kan du inte köpa den, den är främst en present till Saab-partner.

Saab Delar Kalender 2014
Saab Delar Kalender 2014

Förra året var det efterfrågan på kalendern från Saab-förare. Vilket är förståeligt, för 3-månaders kalendern är ungefär som den "officiella" tyska Saab-kalendern. I Eschborn har du ett nära öra till samhället, lyssnar och registrerar vad som händer på bloggen och i forumet, och naturligtvis har du ihåg det. Det är därför vi har fått några exemplar som vi kan distribuera till läsarna.

[sam id = ”7 ″ koder =” sant ”]

Vilket lämnade oss med frågan om vem som skulle få dessa kalendrar ... En svår fråga! Först tänkte vi ge bort kalendrarna enligt mottot: ”Den som mailar först, vinner”. Vilket inte skulle ha varit helt rättvist! Eftersom det finns fans som upprepade gånger har kämpat för varumärket de senaste månaderna ... och det är precis vad vi vill belöna. Läsare som stödde saabblog.net med artiklar eller flera gånger med fotomaterial 2013 kommer att få e-post från Saabblog.net-teamet nästa vecka. I den Saab Parts Calendar 2014 och lite från oss 🙂

Som ett litet tack för samarbetet och engagemanget för vårt kultmärke!

Text: tom@saabblog.net

Bilder: saabblog.net

11 tankar om “SAAB News. Saab Delar Kalender 2014."

 • blank

  Vänta, 2. December är inte markerad som en semester
  Jag ser verkligen fram emot evenemanget på måndag.

  • blank

   Bra idé från Eschborn, egentligen dåligt för kontoret eller bara bra, för att han gör nyfikenhet.
   Igår fick två kalendrar från SU, vackra bilder. Formatet är bra. Tack så mycket. Nu väntar vi alla på måndag.
   Alla en rastlös helg.

   • blank

    "Rastlös" ja, men jag föredrar fortfarande eustress framför nöd ...

 • blank

  hmm den tisdagen fungerade inte riktigt ...

  • blank

   Heiko hade förmodligen fel, låt oss se om Bilsport också har fel. Jag antar det…

   • blank

    Vad är ditt tips Tom? I morgon?

 • blank

  Exakt kommer 2014 att bli återkommande år för SAAB! Bra motiv!

  • blank

   Ja, det var ett pressfoto från 2007 som en förhandsgranskning för MY2008.

 • blank

  Mycket känslomässigt foto! SAAB, passar för framtiden!
  Grattis till alla kalenderadresser som får årets följeslagare! 2014, en underbar utsikt och utsikt!

 • blank

  Mycket snygg motiv och bara rättvist att distribuera det på så sätt. 2014 kommer att bli spännande.

  • blank

   Posten
   Som var förmodligen namnet på något från en gammal kommentar med rent glid.

Kommentarer är stängda.