SAAB News. Saab Delar Kalender 2014.

Den sista delen av vår kalendertrilogi handlar om kalendern för den tyska grenen av Orio AB, tidigare Saab Automobile Parts, I Eschborn kommer det att finnas en ny kalender i år för affärspartners och vänner i huset. Motivet, tre Saab 9-3 Griffin-varianter, kan vara symboliskt för 2014.

Saab Delar Kalender 2014
Saab Delar Kalender 2014

Det representerar modellutbudet för det kommande året, även om ansiktslyftan för våren (?) 2014-kursen ännu inte visas. VD Jan-Philipp Schuhmacher och hans team fortsätter att bo i Saab på Eschborner Saab Tower och - namnbyte eller inte - inget har förändrats i Saabs entusiasm och det dagliga engagemanget för vårt varumärke.

För 2014 finns det många positiva innovationer som påverkar oss och våra partners! Vi kunde ta en titt bakom kulisserna och rapportera från tid till annan. Tillbaka till Saab-kalendern från Eschborn: Naturligtvis kan du inte köpa den, det är först och främst en present för Saab-partnerna.

Saab Delar Kalender 2014
Saab Delar Kalender 2014

Förra året krävde Saab-förare kalendern. Vilket är förståeligt, eftersom 3 månadskalender är något som den "officiella" tyska Saab-kalendern. I Eschborn har du ditt öra nära samhället, lyssna och registrera vad som finns på bloggen och i forumet, och såklart kommer du ihåg det. Därför fick vi några exemplar som vi kan distribuera till läsare.

[sam id = "7" koder = "true"]

Vilket förde oss till frågan om vem som skulle få dessa kalendrar ... En svår fråga! Först tänkte vi på att ge ut kalendrarna, enligt mottot: "Vem mailar först, vann han". Det skulle inte ha varit rättvist! Det finns trots allt fans som har upprepade gånger kampat för varumärket de senaste månaderna ... och det är precis vad vi vill belöna. Läsare som har stödt saabblog.net i år 2013 med artiklar eller flera gånger med fotomaterial kommer att få mail från laget Saabblog.net under nästa vecka. I det är Saab Parts kalendern 2014 och lite något från oss 🙂

Som ett litet tack för samarbetet och engagemanget för vårt kultmärke!

Text: tom@saabblog.net

Bilder: saabblog.net

11 tankar också "SAAB News. Saab Delar Kalender 2014."

 • Mycket snygg motiv och bara rättvist att distribuera det på så sätt. 2014 kommer att bli spännande.

  • Posten
   Som var förmodligen namnet på något från en gammal kommentar med rent glid.

 • Mycket känslomässigt foto! SAAB, passar för framtiden!
  Grattis till alla kalenderadresser som får årets följeslagare! 2014, en underbar utsikt och utsikt!

 • Exakt kommer 2014 att bli återkommande år för SAAB! Bra motiv!

  • Ja, det var ett pressfoto från 2007 som en förhandsgranskning för MY2008.

 • hm som med tisdag inte fungerade riktigt ...

  • Heiko var förmodligen fel, låt oss se om Bilsport också är fel. Jag tror det ...

   • Vad är ditt tips Tom? I morgon?

 • Vänta, 2. December är inte markerad som en semester
  Jag ser verkligen fram emot evenemanget på måndag.

  • Bra idé från Eschborn, egentligen dåligt för kontoret eller bara bra, för att han gör nyfikenhet.
   Igår fick två kalendrar från SU, vackra bilder. Formatet är bra. Tack så mycket. Nu väntar vi alla på måndag.
   Alla en rastlös helg.

   • "Restless" ja, men Eustress är fortfarande dyrare för mig än nöd ...

Kommentarer är stängda.