SAAB News. Saab-Cars kalender 2014.

Det finns en annan Saab-kalender från Tyskland. Forumet "saab-cars.de" frågade återigen sina medlemmar om Saab-bilder i år och satte på en kalender i professionell fotokvalitet.

Saab Cars kalender i färg
Saab Cars kalender i färg

Genom att rösta på forummedlemmarna valdes de vackraste av de inlämnade bilderna från mer än 100-förslag. 12-månadsarken är utskrivna i 30 x 45 cm-format på högkvalitativt fotopapper. De valda bilderna är höjdpunkter som kan ses och inte bara vädja till älskare av vårt svenska kultmärke.

[sam id = ”7 ″ koder =” sant ”]

Klassiska Saabs ökar, alla kan se sig själva i kalenderbilderna på “saab-cars.de”. Det bästa: förutom färgkalendern finns det också en detaljerad svartvit upplaga med ytterligare bildval. Båda kalendrarna kan också beställas av icke-medlemmar i forumet till en kostnad av € 23,00 vardera, inklusive frakt.

Saab Bilar Kalender b / w
Saab Bilar Kalender b / w

Beställningsformaliteterna och detaljerna för de enskilda kalendervarianterna lagras på “saab-cars.de”. Exponeringen sker i fotolaboratoriet, så det är av bästa kvalitet. "Saab-Cars Calendar 2014" är en ideell kampanj av Patrick, som har investerat mycket tid och kärlek till varumärket i detta projekt.

En kalender av fans för fans. Jag gillar det väldigt mycket, och i morgon är det den sista delen av vår Saab-kalendertrilogi för det kommande året.

Text: tom@saabblog.net

Bilder: Patrick för saabblog.net