SAAB News. Saab-Cars kalender 2014.

Det finns en annan Saab -kalender från Tyskland. Forumet "saab-cars.de" bad sina medlemmar om Saab-bilder igen i år och publicerade en kalender i professionell fotokvalitet.

Saab Cars kalender i färg
Saab Cars kalender i färg

Genom att rösta på forummedlemmarna valdes de vackraste av de inlämnade bilderna från mer än 100-förslag. 12-månadsarken är utskrivna i 30 x 45 cm-format på högkvalitativt fotopapper. De valda bilderna är höjdpunkter som kan ses och inte bara vädja till älskare av vårt svenska kultmärke.

[sam id = "7" koder = "true"]

Klassiska Saabs är på frammarsch, alla kan se själva med kalenderbilderna på "saab-cars.de". Det bästa: förutom färgkalendern finns det också en genomarbetad svartvit utgåva med ytterligare ett urval av bilder. Båda kalendrarna kan också beställas av icke-medlemmar i forumet till ett kostnadspris på € 23,00 vardera inklusive frakt.

Saab Bilar Kalender b / w
Saab Bilar Kalender b / w

Beställningsformaliteterna och detaljerna i de enskilda kalendervarianterna lagras på "saab-cars.de". Exponeringen sker i fotolaboratoriet, så det är av bästa kvalitet. "Saab Cars Calendar 2014" är en ideell kampanj av Patrick, som har investerat mycket tid och kärlek för varumärket i detta projekt.

En kalender av fans för fans. Jag gillar det väldigt mycket, och i morgon är det den sista delen av vår Saab-kalendertrilogi för det kommande året.

Text: tom@saabblog.net

Bilder: Patrick för saabblog.net