SAAB News. Saab-Cars kalender 2014.

Det finns en annan Saab-kalender från Tyskland. Forumet "saab-cars.de" frågade på nytt sina medlemmar för Saab-bilder och ställa in en kalender i professionell bildkvalitet.

Saab Cars kalender i färg
Saab Cars kalender i färg

Genom att rösta på forummedlemmarna valdes de vackraste av de inlämnade bilderna från mer än 100-förslag. 12-månadsarken är utskrivna i 30 x 45 cm-format på högkvalitativt fotopapper. De valda bilderna är höjdpunkter som kan ses och inte bara vädja till älskare av vårt svenska kultmärke.

[Sam id = "7" code = "true"]

Klassiska Saabs stiger, med kalenderbilderna på "saab-cars.de" kan alla övertyga sig om det. Bäst av allt: Förutom färgkalendern finns en detaljerad svartvitt utgåva med ytterligare bildval. Båda kalendrarna kan också beställas av icke-medlemmar i forumet till en kostnad av 23,00 € inklusive frakt.

Saab Bilar Kalender b / w
Saab Bilar Kalender b / w

Orderformaliteterna och detaljerna i de enskilda kalendervarianterna lagras på "saab-cars.de". Exponeringen sker i fotolabbet, så det är av högsta kvalitet. "Saab-Cars Calendar 2014" är en ideell kampanj av Patrick, som har investerat mycket tid och kärlek till varumärket i detta projekt.

En kalender med fans för fans. Jag gillar det, och imorgon är den sista delen av vår Saab-kalendertrilogi för det kommande året.

Text: tom@saabblog.net

Bilder: Patrick för saabblog.net