SAAB 9-5 II Dashboard Dark wood look.

Det är en av de sakerna som jag aldrig har sett personligen heller. Och än en gång är det en artikel baserad på mottot - "Saab Service Lafrentz gör det möjligt". I prislistan för årsmodell 2012 kan den hittas som ett utrustningsalternativ under "Mörkt trä utseende". Eftersom en punkt i Saab 9-5 II som behöver förbättras är instrumentbrädans ytkvalitet.

Saab 9-5 II interiör med mörk trä effekt dekor
Saab 9-5 II interiör med mörk trä effekt dekor

I Sverige insåg de detta och experimenterade snabbt med olika dekorationer. Ett alternativ som hade hittat in i serien skulle ha varit designen "mörkt träutseende". Finns som tillval för dörrar och instrumentbräda - och bara ett av många alternativ som Saab hade i åtanke.

[sam id = “4 ″ namn =” “koder =” sant “]

Markus Lafrentz tog tillbaka denna sällsynta design från Sverige och fick den installerad i en kundbil. ”Mörkt träutseende” passar mycket bra med beige / kakaointeriören. Saab ser väldigt elegant ut och "väldigt brittisk". Om Saab -navigationssystemet installerades i kundbilen istället för infodisplayen skulle bilen vara perfekt. Men trots det vinner Saab mycket och ser ännu mer värdefull ut.

Under modellåret 2012 hade det funnits mer attraktiva dekorer. Till exempel "Cocoa Pearl Look", "Meshed Metal - Black Pearl" och "Brushed Metal Look - Cocoa Pearl". Saab 9-5 II-ägare som nu har tårar i ögonen behöver inte gråta. För kanske kan den ena eller andra drömmen gå i uppfyllelse. Markus Lafrentz är alltid på väg i Sverige och skaffar delar som faktiskt inte längre finns eller som aldrig tagit sig in i serieproduktion. Delar till exempelvis 9-5 II-sportdräkten eller tillbehör och inredning för modellåret 2012. Engagemanget i Kiel har inga gränser när det gäller vårt lilla svenska favoritmärke.

Saab 9-5 II-ägare som vill "individualisera" sitt fordon är välkomna att ringa Kiel. Teamet är väldigt trevligt och lever Saab. Visst, inte alla drömmar går i uppfyllelse, men många saker kan hända. Enligt mottot "Lafrentz gör det möjligt".

Text: tom@saabblog.net

Bilder: Autohaus Lafrentz för saabblog.net

6 tankar om “SAAB 9-5 II Dashboard Dark wood look."

  • 9-5 har alltid varit min dröm. Tills det sprack ... Jag tar snart vår 9-3 till TÜV och till Kiel för första gången. Jag ser fram emot Lafrentz -företaget. Saab lever inte riktigt vår verkstad i Hannover. Skicka mig en påminnelse om att vår "Opel" måste gå till TÜV. Pinsamt, eller hur?

  • Det är mycket häpnadsväckande vad Kielborna alltid "gräver" i SE! 😉 Har någon någonsin haft idén att skicka iväg dem för att hitta Amber Room? ^^

  • Kontorskortet hade alltid stört mig.
    Ser riktigt bra ut !!!

  • Lafrentz gör det möjligt. - Jag vet av personlig erfarenhet. Hälsningar till Kiel.

  • Allt jag kan göra är att citera mitt favorit NDR2 -skämt: ”Riktigt stilren.” Med det mörkare omslaget ovanpå och de ljusa tonerna nedan går det bra ihop, och jag får verkligen tårar i ögonen ...

Kommentarer är stängda.