SAAB 9-5 II Dashboard Dark wood look.

Det är en av de saker som jag aldrig har sett i sort. Och det är återigen en artikel baserad på mottot - "Saab Service Lafrentz gör det möjligt". I prislistan för årsmodellen 2012 kan du hitta den som ett utrustningsalternativ under “Mörkt träutseende”. Eftersom en punkt i Saab 9-5 II som behöver förbättras är instrumentbrädans ytkvalitet.

Saab 9-5 II interiör med mörk trä effekt dekor
Saab 9-5 II interiör med mörk trä effekt dekor

Detta erkändes i Sverige och de experimenterade snabbt med olika dekorationer. Ett alternativ som skulle ha hittat sig i serien skulle ha varit "trä ser mörk ut" design. Tillval tillgängligt för dörrar och instrumentbräda - och bara ett av många alternativ som Saab hade i åtanke.

[sam id = ”4 ″ namn =” ”koder =” sant ”]

Markus Lafrentz tog tillbaka denna sällsynta design från Sverige och lät den installeras i en kundbil. “Dark wood look” passar mycket bra med beige / kakaointeriören. Saab ser väldigt elegant ut och "väldigt brittisk". Om Saabs navigationssystem installerades i kundbilen istället för informationsdisplayen skulle bilen vara perfekt. Men ändå vinner Saab mycket och ser ännu mer värdefullt ut.

Under modellåret 2012 skulle det ha funnits andra attraktiva dekorer. Till exempel “kakaopärloptik”, “meshed metallic - black pearl” och “brushed metal optics - kakaopärla”. Saab 9-5 II ägare som nu har tårar i ögonen behöver inte gråta. För kanske kan den ena eller den andra drömmen bli verklighet. Markus Lafrentz är alltid på väg i Sverige och skaffar delar som faktiskt inte finns längre eller som aldrig gjorde det till serieproduktion. Delar till exempelvis sportdräkten 9-5 II eller tillbehör och inredning för modellåret 2012. Engagemanget i Kiel vet inga gränser när det gäller vårt lilla svenska favoritmärke.

Saab 9-5 II-ägare som vill "individualisera" sitt fordon lite är välkomna att ringa Kiel. Teamet är väldigt trevligt och lever Saab. Inte alla drömmar går i uppfyllelse, men mycket kan hända. Enligt mottot "Lafrentz gör det möjligt".

Text: tom@saabblog.net

Bilder: Autohaus Lafrentz för saabblog.net

6 tankar om “SAAB 9-5 II Dashboard Dark wood look."

 • blank

  9-5 har alltid varit min dröm. Tills det sprack ... tar jag snart vår 9-3 till TÜV och till Kiel för första gången. Jag ser fram emot Lafrentz-företaget. Saab bor inte riktigt i vår verkstad i Hannover. Skicka mig en påminnelse om att vår “Opel” måste gå till TÜV. Pinsamt, eller hur?

 • blank

  Mycket förvånande vad folket i Kiel alltid "gräver upp" i SE! 😉 Har någon tänkt på att skicka dem för att hitta Amber Room? ^^

 • blank

  Kontorskortet hade alltid stört mig.
  Ser riktigt bra ut !!!

 • blank

  Lafrentz gör det möjligt. - Jag vet av personlig erfarenhet. Hälsningar till Kiel.

 • blank

  Allt jag kan göra är att citera mitt favorit-NDR2-skämt: "Verkligen ädel." Med det mörkare locket på toppen och de ljusa tonerna på botten går det bra ihop och jag får verkligen tårar i ögonen ...

Kommentarer är stängda.