SAAB 9-5 II Dashboard Dark wood look.

Det är en av de saker som jag aldrig sett i Natura. Och det är en artikel efter mottot - "Saab Service Lafrentz gör det möjligt". I prislistan för modellår 2012 hittar du det som alternativ för utrustning under "träoptik mörk". En förbättringspunkt på Saab 9-5 II är ytkvaliteten på instrumentbrädan.

Saab 9-5 II interiör med mörk trä effekt dekor
Saab 9-5 II interiör med mörk trä effekt dekor

I Sverige hade detta erkänts och experimenterats ganska snabbt med olika decorer. Ett alternativ som skulle ha gått in i serien skulle ha varit "träoptisk mörk" design. Valbart för dörrar och instrumentbräda - och bara ett av många alternativ som Saab hade i åtanke.

[sam id = "4" name = "" codes = "true"]

Från Sverige tog Markus Lafrentz denna sällsynta design och byggde den in i en kundbil. "Holzoptik Dunkel" går mycket bra med inredningen i beige / kakao. Saab ser så väldigt ädel och "mycket brittisk". Om Saab-navigationssystemet installerades i kundens bil istället för informationsdisplayen skulle bilen vara perfekt. Men även Saab vinner mycket och ser ännu mer värdefull ut.

I modellår 2012 skulle det ha varit mer attraktiva decorer. Till exempel "Cocoa Perloptik", "Meshed Mettal - Black Pearl" och "Brushed Metal Look - Kakao Pearl". Saab 9-5 II Ägare som nu har tårar i ögonen behöver inte gråta. Eftersom kanske en eller annan dröm kan bli verklighet. Markus Lafrentz är alltid i Sverige på vägen och oroliga delar som faktiskt inte längre existerar, eller har aldrig gjort vägen till serien. Delar till 9-5 II sportdräkten till exempel eller även tillbehör och inredning för modellår 2012. Åtagandet i Kiel vet ingen gränser när det gäller vårt lilla svenska svenska märke.

Saab 9-5 II Ägare som vill "personifiera" sitt fordon är välkomna att ringa Kiel. Laget är väldigt trevligt och bor Saab. Visst inte alla drömmar blir sanna, men många saker kan göras. Enligt mottot "Lafrentz gör det möjligt".

Text: tom@saabblog.net

Bilder: Autohaus Lafrentz för saabblog.net

6 tankar också "SAAB 9-5 II Dashboard Dark wood look."

  • Allt jag kan göra är att citera min favorit NDR2 joker: "Really classy." Med det mörkare locket på toppen och ljustonerna nedan, passar det perfekt och jag får verkligen tårar i mina ögon ...

  • Lafrentz gör det möjligt. - Jag vet från min egen erfarenhet. Hälsningar till Kiel.

  • Kontorskortet hade alltid stört mig.
    Ser riktigt bra ut !!!

  • Mycket fantastiskt, vad Kiel alltid där i SE "gräva ut"! 😉 Har någon någonsin funderat på att skicka dem för att hitta Amber Room? ^^

  • 9-5 har alltid varit min dröm. Till dess att det brister ... Snart kommer jag att ta med vår 9-3 för första gången till MOT och Kiel. Jag ser fram emot företaget Lafrentz. Vår verkstad i Hannover lever inte verkligen Saab. Skicka mig en påminnelse om att vår "Opel" måste gå till TÜV. Pinsamt, eller hur?

Kommentarer är stängda.