SAAB 9-5 II Dashboard Dark wood look.

Det är en av de saker som jag aldrig sett i Natura. Och det är en artikel efter mottot - "Saab Service Lafrentz gör det möjligt". I prislistan för modellår 2012 hittar du det som alternativ för alternativet "wood optics dark". En förbättringspunkt för Saab 9-5 II är ytkvaliteten på instrumentbrädan.

Saab 9-5 II interiör med mörk trä effekt dekor
Saab 9-5 II interiör med mörk trä effekt dekor

I Sverige hade detta erkänts och experimenterats ganska snabbt med olika decors. Ett alternativ som skulle ha gått in i serien skulle ha varit "träoptisk mörk" design. Valbart för dörrar och instrumentbräda - och bara ett av många alternativ som Saab hade i åtanke.

[sam id = "4" name = "" codes = "true"]

Från Sverige tog Markus Lafrentz denna sällsynta design och byggde den in i en kundbil. "Wood Look Dark" passar mycket bra med inredningen i beige / kakao. Saab ser så väldigt ädel och "väldigt brittisk". Om Saab-navigationssystemet installerades i kundens bil istället för informationsdisplayen skulle bilen vara perfekt. Men även Saab vinner mycket och ser ännu mer värdefull ut.

I modellår 2012 skulle det ha varit mer attraktiva decorer. Till exempel "Cocoa Perloptik", "Meshed Mettal - Black Pearl" och "Brushed Metal Look - Kakao Pearl". Saab 9-5 II Ägare som nu har tårar i ögonen behöver inte gråta. Eftersom kanske en eller annan dröm kan bli verklighet. Markus Lafrentz är alltid i Sverige på vägen och oroliga delar som faktiskt inte existerar, eller har aldrig gjort vägen till serien. Delar till 9-5 II sportdräkten till exempel eller till och med tillbehör och inredning för modellår 2012. Engagemanget i Kiel vet ingen gränser när det gäller vårt lilla svenska favoritmärke.

Saab 9-5 II Ägare som vill "personifiera" sitt fordon är välkomna att ringa Kiel. Laget är väldigt trevligt och bor Saab. Naturligtvis blir inte alla drömmar sanna, men många saker kan göras. Enligt mottot "Lafrentz gör det möjligt".

Text: tom@saabblog.net

Bilder: Autohaus Lafrentz för saabblog.net

6 tankar om "SAAB 9-5 II Dashboard Dark wood look."

  • 9-5 har alltid varit min dröm. Till dess att det brister ... Snart tar jag vår 9-3 för första gången till TÜV och Kiel. Jag ser fram emot företaget Lafrentz. Vår verkstad i Hannover lever inte verkligen Saab. Skicka mig en påminnelse om att vår "Opel" måste gå till TÜV. Pinsamt, eller hur?

  • Mycket fantastiskt, vad Kieler alltid "gräver ut" i SE! 😉 Har någon någonsin kommit med tanken på att skicka dem för att hitta Amber Room? ^^

  • Kontorskortet hade alltid stört mig.
    Ser riktigt bra ut !!!

  • Lafrentz gör det möjligt. - Jag vet från min egen erfarenhet. Hälsningar till Kiel.

  • Allt jag kan göra är att citera min favorit NDR2 joker: "Really classy." Med det mörkare locket på toppen och ljustonerna nedan, passar det perfekt och jag får verkligen tårar i mina ögon ...

Kommentarer är stängda.