SAAB Nyheter. Saab Kalender 2014 - Del 1.

Liksom 2013 har Till von Saabsunited skapat nya kalendrar för det kommande året. Med mer val än någonsin tidigare. Det finns kalendrar för Saab Cabriolet fans, för den klassiska fraktionen och givetvis för alla andra Saab-ryttare. Mycket snygga Saab-bilder, mestadels levererade av Saab-samhället runt om i världen, hittade sig in i den nya kalenderutgåvan.

Saab Kalender i CardyourCar Shop.
Saab Kalender i CardyourCar Shop.

Kalendrarna fick redan betyget "rekommenderbart" 2013, men den nya upplagan har blivit ännu bättre. Formatet har ändrats, tidigare kritiserats som för kompakt, och kalendrarna är större än föregående år. Alla 2014 -kalendrar kan nu beställas från Till's CardyourCar Shop. Han erbjuder också Saab -julkort och Saab -omslagspapper med Saab -motiv under kategorin "Saab Stuff". Allt för Saab -fan! Vad mer vill du ha ?

Till har en speciell överraskning för läsare av saabblog.net. Med rabattkoden "saab blogg”Du får 10% rabatt på ordinarie pris.

[sam id = "4" koder = "true"]

Till är utan tvekan ganska Saab galen. Men inte bara honom! Det finns fler idéer i år, och andra fantastiska kalendrar kommer från Tyskland. Vi kommer att presentera dem i morgon och dagen efter, och läsarna kommer att bli bortskämda att välja. Ett lyxproblem? Inte riktigt, bara en fantastisk historia. Gemenskapen är mycket aktiv, varumärket lever. Och det är bra.

Text: tom@saabblog.net

Bild: CardyourCar.eu

3 tankar om “SAAB Nyheter. Saab Kalender 2014 - Del 1."

 • blank

  Tom, tack för tipset!

  Jag beställde genast det saabiga julpapperet.
  Detta kommer att få mina vänner och bekanta att skaka kraftigt på huvudet igen om jag "ger" dem till dem! 😉

 • blank

  Kalenderen 2013 glädjer mig varje dag!
  Order för 2014 körs

 • blank

  Bara bra,
  har de två i fjol redan schon.Neubestellung krävs. Tack för den bra idén!

Kommentarer är stängda.