SAAB Nyheter. Saab Kalender 2014 - Del 1.

Liksom 2013 har Till von Saabsunited skapat nya kalendrar för det kommande året. Med mer val än någonsin tidigare. Det finns kalendrar för Saab Cabriolet fans, för den klassiska fraktionen och givetvis för alla andra Saab-ryttare. Mycket snygga Saab-bilder, mestadels levererade av Saab-samhället runt om i världen, hittade sig in i den nya kalenderutgåvan.

Saab Kalender i CardyourCar Shop.
Saab Kalender i CardyourCar Shop.

Kalendrarna fick betyget "rekommenderat" redan 2013, men den nya utgåvan har blivit ännu bättre. Formatet, som tidigare ibland kritiserats för att vara för kompakt, har ändrats, kalendrarna är större än förra året. Alla 2014 års kalendrar kan nu beställas från Tills CardyourCar Shop. Han erbjuder även Saab-julkort och Saab-omslagspapper med Saab-motiv under kategorin "Saab Stuff". Allt för Saab-fansen! Vad mer vill du ha ?

Till har en speciell överraskning för läsarna av saabblog.net. Med rabattkoden "saab blogg” få 10 % rabatt på ordinarie pris.

[sam id=”4″-koder=”true”]

Till är utan tvekan ganska Saab galen. Men inte bara honom! Det finns fler idéer i år, och andra fantastiska kalendrar kommer från Tyskland. Vi kommer att presentera dem i morgon och dagen efter, och läsarna kommer att bli bortskämda att välja. Ett lyxproblem? Inte riktigt, bara en fantastisk historia. Gemenskapen är mycket aktiv, varumärket lever. Och det är bra.

Text: tom@saabblog.net

Bild: CardyourCar.eu

3 tankar om “SAAB Nyheter. Saab Kalender 2014 - Del 1."

 • Tom, tack för tipset!

  Jag beställde genast det saabiga julpapperet.
  Detta kommer att få mina vänner och bekanta att skaka våldsamt på huvudet när jag "presenterar" dem med det! 😉

 • Kalenderen 2013 glädjer mig varje dag!
  Order för 2014 körs

 • Bara bra,
  har de två i fjol redan schon.Neubestellung krävs. Tack för den bra idén!

Kommentarer är stängda.