Intern blogg. Saab Performance Drive jackor.

Saab Performance Team har blivit en legend. Röda fordon användes för att uppnå de otroligaste knepen runt om i världen. Idag, under ett annat namn, kör du efter en kinesisk tillverkare och erbjuder sina tjänster över hela världen. Men hemmet är fortfarande Trollhättan, och - kanske - vi kommer att se en ny utgåva av legenden i bättre, framtida tider.

Saab Performance Jacket
Saab Performance Jacket

Det kommer inte att bli omförd av Performance Drive-jackorna från Sverige. De är den lilla resten av en lopp som Saab producerat för kunder och fans. Vi har fått en stor låda med originalförpackade varor till vår butik, med kvinnors och herrstorlekar, men i mycket små antal.

Saab Performance Drive lettering med turbo display
Saab Performance Drive lettering med turbo display

Om du vill ha en svart "Saab Performance Drive" softshelljacka, bör du beställa från vår fanshop så snart som möjligt. Eftersom det gäller: leverans endast så länge lagret räcker räknas mottagandet av beställningen.

Text: tom@saabblog.net

Bilder: saabblog.net