Intern blogg. Saab Performance Drive jackor.

Saab Performance Team är nu en legend. Med företrädesvis utförde röda fordon runt om i världen de mest otroliga knep. I dag, under ett annat namn, kör du till en kinesisk tillverkare och erbjuder sina tjänster över hela världen. Men hemlandet är fortfarande Trollhättan, och kanske - vi kommer se en återuppvisning av legenden i bättre, framtida tider.

Saab Performance Jacket
Saab Performance Jacket

Det kommer inte att bli omförd av Performance Drive-jackorna från Sverige. De är den lilla resten av en lopp som Saab producerat för kunder och fans. Vi har fått en stor låda med originalförpackade varor till vår butik, med kvinnors och herrstorlekar, men i mycket små antal.

Saab Performance Drive lettering med turbo display
Saab Performance Drive lettering med turbo display

Om du vill ha en svart "Saab Performance Drive" softshell jacka, ska du beställa den så snart som möjligt i vår fläktaffär. Eftersom det gäller: Leverans endast när beståndet varar, det räknas kvittot på ordern.

Text: tom@saabblog.net

Bilder: saabblog.net