Intern blogg. Nyckelringar och jag älskar Saab klistermärken.

Vår Saab Fan Shop har fått nya inlägg. "Jag älskar Saab" Revival är på, klistermärkenna firade sin premiär på Saab-stället under Nordi Car Classic i Elmshorn. Under tiden finns de också i affären, och även "Jag älskar Saab" -kopparna i olika färgvariationer kommer snart.

Jag älskar Saab Revival och Saab keychain
Jag älskar Saab Revival och Saab keychain

Som en liten presentidé för Saab-förare har vi nyckelkedjor gjorda av filt. Slående i orange med silver Saab-bokstäver. Varför kände det? Så länge Saab-piloter tänkte vi också något på det. För ofta hänger vid tändningsnyckeln och tunga släpvagnen. Vilket är inte bra för lås och materialet i mittkonsolen. Eller som med Saab 9000 bara för slottet, som lider. Ett hängsmycke av filt har liten vikt, ett mjukt material. Det är märkbart och otvetydigt ändå. Tändningen och mittkonsolen kommer att glädjas åt det!

Text: tom@saabblog.net

Bild: saablog.net

En tanke om "Intern blogg. Nyckelringar och jag älskar Saab klistermärken."

Kommentarer är stängda.