Intern blogg. Nyckelringar och jag älskar Saab klistermärken.

Vår Saab Fan Shop har nu fått nya tillskott. Väckelsen "I love Saab" är igång, klistermärkena firade premiär på Saabs monter under Nordi Car Classic i Elmshorn. De finns nu även i butiken och snart kommer även "I love Saab"-muggarna i olika färgvariationer.

Jag älskar Saab Revival och Saab keychain
Jag älskar Saab Revival och Saab keychain

Som en liten presentidé för Saab-förare har vi nyckelkedjor gjorda av filt. Slående i orange med silver Saab-bokstäver. Varför kände det? Så länge Saab-piloter tänkte vi också något på det. För ofta hänger vid tändningsnyckeln och tunga släpvagnen. Vilket är inte bra för lås och materialet i mittkonsolen. Eller som med Saab 9000 bara för slottet, som lider. Ett hängsmycke av filt har liten vikt, ett mjukt material. Det är märkbart och otvetydigt ändå. Tändningen och mittkonsolen kommer att glädjas åt det!

Text: tom@saabblog.net

Bild: saablog.net

Man tänkte på “Intern blogg. Nyckelringar och jag älskar Saab klistermärken."

Kommentarer är stängda.