SAAB-video. Saab 900 friktionstestare för Nordi Car.

Med stor engagemang arbetar våra Hamburg Saab-vänner med utseendet på kultmärket från Trollhättan på Nordi Car Classic, Vilken utmaning kan vara, förutom att hobbyen fortfarande finns arbete och familj. Årets höjdpunkt på Saab-båsen kommer att vara en 900 friktionstester.

Senaste testet före Nordi Car Saab 900 friktionstester
Senaste testet före Nordi Car Saab 900 friktionstester

Han tillbringade en stor del av sitt arbetsliv i Umeå i norra Sverige, men det var bara ett stopp ... historien är mer färgstark. Oliver kom med testaren från Sverige i år, vi berättar om projektet på Saab Youngtimer-bloggen.

Den oroliga frågan om de sista dagarna var om Saab skulle vara redo i tid för mässan och om allt skulle fungera som hoppas. Testkörningen har skett och det finns ett grönt ljus! Mäthjulet höjer och sänker som det ska, och den gula fyren tjänar också sitt syfte. Klass, för jag inser hur mycket arbete som flyter in i utställningsprojektet!

På lördag är det dags! Nordi Car Classic startar, och bloggruppen kommer vara där från eftermiddagen. Vi ser fram emot Hamburg, Elmshorn och många Saab fans!

Text: tom@saabblog.net

Video: Götz för saabblog.net

2 tankar om “SAAB-video. Saab 900 friktionstestare för Nordi Car."

  • blank

    Om det passar in med min tjänst kommer jag definitivt att gå och se den.

  • blank

    Vilket bra projekt. Oli, jag håller mina fingrar korsade.
    Hälsning från söder,
    Nico

Kommentarer är stängda.