Blog internt. Jag älskar Saab Revival. Del 2.

Vissa saker utvecklar sin egen fart. Vår ”Jag älskar Saab” väckelse är på, och det Reprint av klistermärkena kommer att vara på Saab-monteren i helgen Nordi Car Classic fira sin premiär. "Jag älskar Saab" -klistermärken är tryckta av vårt helt Saab-galna hustryckföretag.

Jag älskar Saab Revival. Saab koppar i alla färger.
Jag älskar Saab Revival. Saab koppar i alla färger.

Redan under kampanjerna "Made in Trollhättan by Trolls" befolkade trollen plötsligt kontoret och var nära att ta över tryckeriet. Nu utvecklas en "I love Saab" -trend med koppar i alla möjliga färger. Är detta galen Eller vad tycker läsarna om det? Gör eller inte, det är frågan. Läsarnas åsikter är efterfrågade!

Text: tom@saabblog.net

Bild: saabblog.net

11 tankar om “Blog internt. Jag älskar Saab Revival. Del 2."

 • Jag skulle beställa omedelbart ... Jag skulle också vilja ha parkeringsskivan Jag älskar Saab med älgen ...

 • Den gula beställningen finns nu på postkontoret

 • Definitivt !!

 • Fortsätt! inte nödvändigtvis i arktisk vit

 • definitivt göra!

 • Definitivt kanske i de ursprungliga Saab-färgerna i de sista bilarna.
  Det skulle vara jättekul för alla bilar (och förare).

  • En bra idé. Låt oss se vad som är möjligt!

   • Ohh ja tanken skulle vara bra, noctunblau skulle vara trevligt !!!!! Är jultomten uppfyller min önskan?

 • PS Jag beställde något gult i Trolligbutiken ... och jag väntar länge ... 😉

 • Ser bra ut, kaffet skulle smaka ännu bättre ...

Kommentarer är stängda.