Blog internt. Jag älskar Saab Revival. Del 2.

Vissa saker utvecklar en egen fart. Vår "I love Saab" -väckelse pågår, och det Reprint av klistermärkena kommer att vara på Saab-monteren i helgen Nordi Car Classic fira premiär. "Jag älskar Saab" klistermärken trycks av vår helt Saab-galna inhemska tryckeri.

Jag älskar Saab Revival. Saab koppar i alla färger.
Jag älskar Saab Revival. Saab koppar i alla färger.

Redan under kampanjerna ”Made in Trollhättan by Trolls” befolkade trollen plötsligt kontoret och var nära att ta över tryckeriet. Nu utvecklas en "I love Saab" -trend med koppar i alla möjliga färger. Är det galet Eller vad tycker läsarna om det? Gör det eller inte, det är frågan. Läsarnas åsikt krävs!

Text: tom@saabblog.net

Bild: saabblog.net

11 tankar om “Blog internt. Jag älskar Saab Revival. Del 2."

 • blank

  Jag skulle beställa omedelbart ... Jag skulle också vilja ha parkeringsskivan Jag älskar Saab med älgen ...

 • blank

  Den gula beställningen finns nu på postkontoret

 • blank

  Definitivt !!

 • blank

  Fortsätt! inte nödvändigtvis i arktisk vit

 • blank

  definitivt göra!

 • blank

  Definitivt kanske i de ursprungliga Saab-färgerna i de sista bilarna.
  Det skulle vara jättekul för alla bilar (och förare).

  • blank

   En bra idé. Låt oss se vad som är möjligt!

   • blank

    Ohh ja tanken skulle vara bra, noctunblau skulle vara trevligt !!!!! Är jultomten uppfyller min önskan?

 • blank

  PS Jag beställde något gult i Trolligbutiken ... och jag väntar länge ... 😉

 • blank

  Ser bra ut, kaffet skulle smaka ännu bättre ...

Kommentarer är stängda.