SAAB press. Saab hösten handling i pressrecensionen.

Efterförsäljning av tillverkarna är - du kommer att förlåta mig i Eschborn - inte spektakulärt. Men de är starka tecken på livets varumärke. Så det är ju mer glädjande att höstkampanjen i den tyska filialen i Saab Parts AB snabbt hittade sig in i pressen.

Saab hösten marknadskampanj 2013
Saab hösten marknadskampanj 2013

Så snart bokstäverna gick till kunderna såg de första artiklarna fram. Till exempel i pressrummets pressrum eller Mittelstand Nachrichten. Viktigare är inspelningen i Auto Media Portal, Den här portalen ger pressen med royaltyfria artiklar från bilindustrin och är nu en av de mest använda nyhetsportalerna. Saab märkte inte alltid det, och absolut inte den tyska grenen. Det har nu förändrats, Saab är närvarande i media. Höstvintersaktionen från Eschborn kommer därmed att bli mer utbredd, hittills är det säkert.

Ett resultat av det framgångsrika byggarbetet de senaste två åren. Och faktiskt de bästa förutsättningarna för att fortsätta skriva succeshistorien för 2014. Med framgångsrik distribution av nya bilar.

Text: tom@saabblog.net

Bild: saabblog.net

2 tankar om "SAAB press. Saab hösten handling i pressrecensionen."

Kommentarer är stängda.