SAAB press. Saab hösten handling i pressrecensionen.

Efter försäljningskampanjer från tillverkarna är - jag kommer att bli förlåtna i Eschborn - inte spektakulära. Men de är starka tecken på livet för varumärket. Desto mer glädjande är det att höstkampanjen från den tyska filialen Saab Parts AB snabbt hittade sin väg in i pressen.

Saab hösten marknadskampanj 2013
Saab hösten marknadskampanj 2013

Så snart bokstäverna gick till kunderna såg de första artiklarna fram. Till exempel i pressrummets pressrum eller Mittelstand Nachrichten. Viktigare är inspelningen i Auto Media Portal, Den här portalen ger pressen med royaltyfria artiklar från bilindustrin och är nu en av de mest använda nyhetsportalerna. Saab märkte inte alltid det, och absolut inte den tyska grenen. Det har nu förändrats, Saab är närvarande i media. Höstvintersaktionen från Eschborn kommer därmed att bli mer utbredd, hittills är det säkert.

Ett resultat av det framgångsrika byggarbetet de senaste två åren. Och faktiskt de bästa förutsättningarna för att fortsätta skriva succeshistorien för 2014. Med framgångsrik distribution av nya bilar.

Text: tom@saabblog.net

Bild: saabblog.net

2 tankar om “SAAB press. Saab hösten handling i pressrecensionen."

Kommentarer är stängda.