Intern blogg. "Jag älskar Saab" väckelsen.

Idén till "Jag älskar Saab”Väckelse kom från Mark. Allt började med en ny utgåva av knapparna som vi ger bort i samhället och till kunder i vår fanshop. I det andra steget digitaliserade vi mallen för att kunna använda den för att producera andra "I love Saab"-produkter.

Jag älskar Saab klistermärken - tryckpressarna körs
Jag älskar Saab-klistermärken - tryckpressarna körs

På vårt interna tryckeri körs nu tryckerierna med "I love Saab"-dekaler. Omtrycken kommer att finnas tillgängliga i vår butik inom kort, intäkterna från kampanjen går till vårt välgörenhetsprojekt. Eftersom kampanjen är till för skojs skull och utan kommersiell bakgrund.

Och även besökarna på Nordi Car Classic kan se fram emot kommande helg! En kontingent av de ikoniska klistermärkena är sedan redo för dig. Fans som besöker Hamburgs Saab-vänners monter kommer att få denna lilla Saab-sak som en souvenir av utställningen. Så länge lagret räcker!

Text: tom@saabblog.net

Bild: saabblog.net

11 tankar om “Intern blogg. "Jag älskar Saab" väckelsen."

 • blank

  Runda musmattor skulle också vara väldigt trevliga ...

  • blank

   Är det någon som använder saker så här idag?

 • blank

  Åh ja, på knäskivan också

 • blank

  Jag har också varit på min snowboard sedan de var i Belgien (fick några i posten) ... konvertibla på Aero (espresso svart) Jag tycker att den är för färgstark ... kanske mycket minimal stil a la ny logotyp ... bara konturerna ... svart resten färglös?

  • blank

   Okej, låter intressant. Vår designer ska experimentera. Finns det några fler idéer?

 • Finns det några planer på att skapa ett klistermärke med en annan bakgrundsfärg?

  • blank

   Inte riktigt, vi håller oss till mallen. Men vi är alltid öppna för förslag.

   • Min första idé var en blå ton, baserad på emblemen 1985-2011. Idén om i.ant.kal skulle också vara intressant (konturer i svart eller vitt och färglös bakgrund).

 • blank

  Kommer köpa några; bra åtgärd.

 • blank

  Mycket trevlig idé Tom och Mark!
  Min fru och jag har bar på henne sedan Meissen.

Kommentarer är stängda.