Blogg internt. ”Jag älskar Saab” väckelsen.

Idén till "Jag älskar SaabVäckelsen kom från Mark. Det hela började med en ny utgåva av knapparna som vi ger bort i samhället och till kunder i vår fanbutik. I det andra steget digitaliserade vi mallen för att kunna producera ytterligare "I love Saab" -produkter från den.

Jag älskar Saab klistermärken - tryckpressarna körs
Jag älskar Saab-klistermärken - tryckpressarna körs

I vår egen tryckta butik kör tryckpressarna nu med ”I love Saab” klistermärken. Upptryckningarna kommer att finnas tillgängliga i vår butik inom kort, intäkterna från kampanjen går till vårt välgörenhetsprojekt. Eftersom kampanjen körs för skojs skull och utan kommersiell bakgrund.

Och även besökarna på Nordi Car Classic kan se fram emot kommande helg! En kontingent av de ikoniska klistermärkena är sedan redo för dig. Fans som besöker Hamburgs Saab-vänners monter kommer att få denna lilla Saab-sak som en souvenir av utställningen. Så länge lagret räcker!

Text: tom@saabblog.net

Bild: saabblog.net

11 tankar om “Blogg internt. ”Jag älskar Saab” väckelsen."

 • Runda musmattor skulle också vara väldigt trevliga ...

  • Är det någon som använder saker så här idag?

 • Åh ja, på knäskivan också

 • Jag har också varit på min snowboard sedan de var i Belgien (fick några i posten) ... konvertibla på Aero (espresso svart) Jag tycker att den är för färgstark ... kanske mycket minimal stil a la ny logotyp ... bara konturerna ... svart resten färglös?

  • Okej, låter intressant. Vår designer ska experimentera. Finns det några fler idéer?

 • Finns det några planer på att skapa ett klistermärke med en annan bakgrundsfärg?

  • Inte riktigt, vi håller oss till mallen. Men vi är alltid öppna för förslag.

   • Min första idé var en blå ton, baserad på emblemen 1985-2011. Idén om i.ant.kal skulle också vara intressant (konturer i svart eller vitt och färglös bakgrund).

 • Kommer köpa några; bra åtgärd.

 • Mycket trevlig idé Tom och Mark!
  Min fru och jag har bar på henne sedan Meissen.

Kommentarer är stängda.