Intern blogg. Saab jackor för den kalla årstiden.

För några dagar sedan, roligare, hade jag idén om att vi skulle lägga på en Saab vinterkollektion. Dagarna blir kallare, och våra Saab softshelljackor är inte vinterkläder. Jag förväntade mig inte godkännandet som kom från andra medlemmar av bloggteamet. Okej, Saab blir galen, Saab blir galen. Och ja, jag borde ha vetat!

Broderad Saab bokstäver på baksidan
Broderad Saab bokstäver på baksidan

Under den kalla årstiden har vi broderade varma Saab fleecejackor, med det traditionella Saab-planet på bröstet och bokstäverna på baksidan. Jackorna är i den iögonfallande orangen i 70s säkerhetsfärger. Saab använde också en liknande färg i sina modeller. Saab 99 i ljusorange var inte ovanligt och anses vara cool idag. Så den nya Fantextilien passar in retro tittar på Saab förflutna och säkerhetsaspekt.

Som en extra funktion är blixtlåsanslutningarna reflekterande, så att bäraren också är lätt att se på natten. Naturligtvis är jackorna i hög kvalitet, och broderiet görs som alltid i Tyskland.

Jackorna hade redan sitt första utseende offentligt. Vid Saab tur runt Meissen "Men i Orange" var, som du kan se i bilderna, och retrojackorna hittade första fans. Beställningar är möjliga som alltid via vår fläktaffär. Observera storleksdiagrammet eftersom jackorna är lite större. Tack!

Text: tom@saabblog.net

Bilder: saabblog.net