SAAB-datum. Saab möter bayersk skog 2013.

Faktum är att jag måste skriva något till Saab-mötet i den bayerska skogen, som äger rum i helgen. Enligt Matthias Ketterl är kapaciteterna alla fullbokade, och dagbesök kan bara komma på lördag från 15: 30. Även restaurangen kommer att arbeta vid gränsen under dessa 3 Saab-dagar. Ett annat bevis på hur livligt det svenska kultmärket är!

Saab möter bayersk skog 2013. 9-5 av Wolfgang ...
Saab Meeting Bavarian Forest 2013. 9-5 från Wolfgang ...

En stor framgång. För varumärket och självklart för Matthias, arrangören. Vi alla kan bara gissa hur mycket arbete det finns i händelsen. Alla Saab-fans som har bokat sitt deltagande kan förvänta sig ett färgstarkt program. Saab rally legend Simo Lampinen kommer att finnas på plats, och det finns många, många intressanta händelser på webbplatsen.

En trevlig Saab-helg till alla deltagare, med trevliga fans och bra samtal!

Text: tom@saabblog.net