SAAB News. Saab på Nordi Car Classic.

Säsongen är slut, men tiden har inte kommit ännu! I helgen äger Saabs samling i den bayerska skogen, och på den sista helgen i oktober börjar Nordi Car Classic i Elbmarschhallen i Horst nära Elmshorn. Och - logiskt - ingår kultmärket från Trollhättan! I år kommer Saab att ha en stor svensk monter tillsammans med sitt systermärke Volvo.

Nordi Car Classic 2013
Nordi Car Classic 2013

Saab båsen kommer att organiseras på Nordi Car Classic från våra Saab-vänner i Hamburg. Förberedelserna är i full gång, och åtminstone på en av mässans två dagar kommer Saabblog-laget att vara där.

Vad finns det att se? En utställning av Saab 96, Saab 99, Saab 90 och Saab 900 i olika intressanta varianter planeras. Mer information om fordonen kommer att följa, och ja, fans av det svenska märket kommer att ha en stor överraskning som väntar på dem. Vad är dolt bakom det ... vi avslöjar det snart. Det blir en liten premiär, men lite tålamod krävs fortfarande.

Naturligtvis ser utställarna fram emot många besökare och massor av bensinföreläsningar om kultmärket! Vi kommer att prata mer om Nordi Car Classic och förberedelserna de närmaste dagarna. Men redan idag är det klart att ett besök på Elbmarschhallen kommer att vara värt!

Text: tom@saabblog.net