SAAB News. Saab kalender 2014.

Liksom förra året kommer det också att finnas en Saab-kalender för 2014. Mer än 2013 kalendrar trycktes och såldes för 500 - en stor framgång! Till från Saabsunited arbetar med det här projektet och letar efter lämpliga Saab-foton.

Saabsunited kalender 2013 - den nya utgåvan är i planeringsstadiet.
Saabsunited Calendar 2013 - den nya upplagan planeras.

Rätt möjlighet för Saab-förare ... och om du har ett bra foto av de många Saab-evenemangen i år kan du skicka din bild via e-post till su (at) tilldrescher.de. Till ser redan fram emot många förslag i sin brevlåda!

Förra året fanns en särskild kalender endast för Saab 9-3 II. Även i år är en speciell fråga möjlig, är det fortfarande inte bestämt vilken modellvariant. Kalenderens dimensioner, som var mycket kompakta i den senaste upplagan, kan också förändras. Kanske läsarna skulle vilja ha ett större format? Förslag är välkomna!

Text: tom@saabblog.net

Bild: saabblog.net

 

5 tankar om “SAAB News. Saab kalender 2014."

 • blank

  Trevlig idé. En ren CV kalender.

 • blank

  Var kan du beställa den här kalendern.

  • blank

   Uuuund ... den i Inca gul! 🙂

  • blank

   Ja, MYCKET som - det skulle vara det ultimata !!!!!!!!!!!!!!

Kommentarer är stängda.