SAAB noterar. Möt - affisch - jag älskar saab.

Jag älskar Saab Button
Jag älskar Saab Button

Om jag inte minns rätt var knappen "Jag älskar Saab" en uppfinning från Belgien eller Schweiz. Hur som helst, Saab Schweiz åkte på turné med det våren 2011, i tider av hopp. Vissa tyska Saab -återförsäljare tryckte också upp en upplaga av knapparna som ett tecken på solidaritet med Saab. Mark och jag tyckte idén var så charmig att vi gav ut knappen igen.

Reprintet får varje kund i vår fläktaffär som ett gratis tack och ett tecken på att han är ett kultmärke från Trollhättan. Men vi går ett steg längre och stöder vänner med den nya upplagan Saab. Arrangörer av Saab Round Table och Meetings kan begära en kontingent mot en liten symbolisk donation till vårt Saab Charity Project.

Intresserade Saab-vänner är välkomna att kontakta mig.

Saab träffar Slovakien

I oktober äger det länge tillkännagivna Saab-mötet rum i den bayerska skogen. Matthias Ketterl organiserar det för andra gången med mycket engagemang och det kommer att bli en speciell händelse igen i år.

Ett möte med kultmärket från Sverige kommer också att äga rum i Slovakien samma helg. Från 11 till 13 oktober kommer "Saab Session Slovakia" att äga rum med ett stort program som är tufft. På fredag ​​träffas deltagarna på Kia Motors parkeringsplats och besöker produktionsanläggningen där. Saab besöker Kia - åtminstone en ovanlig idé. Förra året var 55 Saabs där och 2013 lovar också att bli ett bra evenemang. Saab -vänner i gränsregionerna är nu bortskämda med val.

Om du vill vara med i Saabsessionen Slovakien, tveka inte. Registreringsfristen är 4. Oktober.

Saab inslagspapper och affisch

Till från Saabsunited lever Saab-varumärket och hans entusiasm för svenska bilar. Han designade omslagspapper och affischer för de verkliga fansen. Eftersom han behöver utrymme i sitt lager - han planerar redan nya Saab-idéer - kommer han att erbjuda några av sina produkter till halv pris fram till den 14 oktober. Kan beställas i hans Amazon Shop, En bra idé för den perfekta Saab-gåvan!

Och var i helgen?

Min helg är åtminstone ordnad! På lördag åker det till Sachsen, för det är där Saab hösten utgång till Meissen istället. Det kommer inte vara tillbaka till måndag, med vänner som gör en omväg. Bloggen kommer inte vara tillbaka till tisdag. Allen Saab kör en trevlig helg!

Text: tom@saabblog.net

 

9 tankar om “SAAB noterar. Möt - affisch - jag älskar saab."

 • blank

  Lyckligtvis är Beherman fortfarande en Saab Parts-distributör. Förhoppningsvis igen snart från Saab-bilar 🙂

 • blank

  Denna "I love Saab" -knapp gjordes i Belgien för första gången för bilsalongen 2010 i Heizel.

  • blank

   Helt korrekt, som jag också var den tidigare importören Beherman involverad.

 • blank

  Jag ser fram emot söndag, hoppas att vädret passar

  Hälsningar Martin "planeraren"

  • blank

   Ser bra ut

 • blank

  Någon annan som kommer från Chemnitz-hörnet?

  • blank

   Jag hoppas att det fortfarande finns 2-3! 🙂

 • blank

  Mycket trevligt ... vädret borde också vara rätt, jag ser redan fram emot söndag!

 • blank

  Nå då ses vi söndag.

Kommentarer är stängda.