SAAB-anteckningar. Meet - Poster - Jag älskar Saab.

Jag älskar Saab Button
Jag älskar Saab Button

Om jag minns rätt, var "Jag älskar Saab" -knappen en uppfinning från Belgien eller Schweiz. Under alla omständigheter gick Saab Switzerland på våren 2011, i hoppande tider. Dessutom återtryckte några tyska Saab-återförsäljare en utgåva av knapparna, som ett tecken på solidaritet med Saab. Mark och jag hittade idén så charmig att vi omförde knappen.

Reprintet får varje kund i vår fläktaffär som ett gratis tack och ett tecken på att han är ett kultmärke från Trollhättan. Men vi går ett steg längre och stöder vänner med den nya upplagan Saab. Arrangörer av Saab Round Table och Meetings kan begära en kontingent mot en liten symbolisk donation till vårt Saab Charity Project.

Intresserade Saab-vänner är välkomna att kontakta mig.

Saab träffar Slovakien

I oktober äger det länge tillkännagivna Saab-mötet rum i den bayerska skogen. Matthias Ketterl organiserar det för andra gången med mycket engagemang och det kommer att bli en speciell händelse igen i år.

Ett möte med kultmärket från Sverige äger också rum i Slovakien samma helg. Från 11 till 13 oktober stiger "Saab Session Slovakien" med ett stort program som på något sätt är tufft. På fredagen möts deltagarna på Kia Motors parkeringsplats och besöker produktionsplatsen där. Saab besöker Kia - åtminstone en ovanlig idé. 55 Saabs var på plats förra året och 2013 lovar att bli ett annat bra evenemang. Saab-vänner i gränsregionerna är nu bortskämda efter val.

Om du vill vara med i Saabsessionen Slovakien, tveka inte. Registreringsfristen är 4. Oktober.

Saab inslagspapper och affisch

Till från Saabsunited bor Saabs varumärke och hans entusiasm för svenska bilar. Han har utformat inslagspapper och affischer för de sanna fansen. Eftersom han behöver utrymme i sitt lager - han har redan nya Saab-idéer i planeringen - han erbjuder några av sina produkter till 14. Oktober till halva priset. Beställbar i hans Amazon Shop, En bra idé för den perfekta Saab-gåvan!

Och var i helgen?

Minst är helgen lös! På lördag går det till Sachsen, för det finns söndag den Saab hösten utgång till Meissen istället. Det kommer inte vara tillbaka till måndag, med vänner som gör en omväg. Bloggen kommer inte vara tillbaka till tisdag. Allen Saab kör en trevlig helg!

Text: tom@saabblog.net

9 tankar om "SAAB-anteckningar. Meet - Poster - Jag älskar Saab."

 • Lyckligtvis är Beherman fortfarande en distributör av Saab Parts. Förhoppningsvis snart från Saab-bilarna

 • Ser bra ut

 • Jag hoppas att det fortfarande finns 2-3! 🙂

 • Helt korrekt, som jag också var den tidigare importören Beherman involverad.

 • Denna "Jag älskar Saab" -knappen har gjorts i Belgien för den första måltiden för Auto Show i Heizel i 2010.

 • Jag ser fram emot söndag, hoppas att vädret passar

  Hälsning Martin "Planner"

 • Någon annan som kommer från Chemnitz-hörnet?

 • Mycket trevligt ... vädret ska också passa, jag ser fram emot söndag!

 • Nå då ses vi söndag.

Kommentarer är stängda.