Hamburg City Park Revival. "... och det pressar verkligen".

Traditionalisterna bland läsarna borde inte skylla på mig! Så mycket som jag gillar Saab 96 är Saab först och främst turbo för mig. Vilket kan bero på att jag växte upp med turbo Saabs, eftersom den lokala Saab-återförsäljaren var runt hörnet från mig. Med tre fordon och en framstående tidigare fabriksförare kommer Saab att vara på 12. Hamburg City Park Revival vara representerade.

Låt oss gå till provkörningen: Saab 900 av Nico Gasparatos
Låt oss gå till provkörningen: Saab 900 av Nico Gasparatos

Saab flotta är sammansatt av en Saab 96, driven av de tidigare Saab rallyförare Simo Lampinen, en Saab 99 rally och en Saab Turbo 900 gruppens A, lotsas av Nico Gasparatos. Silvret Saab har nu, inte bara bland Saab-fans, uppnått en viss betydelse. Förberedelserna för bilarna är färdiga och helgen är äntligen här.

Saab-flaggor kommer att ligga framför Rallye Mobil från Gasparatos bilar blåsa ... dags för en sista kontroll och en kort tur i Saab 900. Kortfilmen säger mer än 1000 ord. Som Nico sa, "... och det pressar verkligen". Så är det, turbon gör verkligen ånga.

Vädret i Hamburg ska vara bra, åtminstone på lördag, och temperaturprognosen verkar vara välvillig. Turbo väder meddelas. Nico Gasparatos och hans team ser fram emot att se Saab-fansen, gåsstötar och Saab-rallykänslan meddelas. Saab är kul!

För alla, som gillar mig kan inte åka till Hamburg, levererar vi Saab bilder från Stadtpark Revival.

Text: tom@saabblog.net

Bild och video: Gasparatos Automobile

 

2 tankar om “Hamburg City Park Revival. "... och det pressar verkligen"."

  • Stadsparken väckelse var stor. Tyvärr kunde jag bara delta i evenemanget på söndag. Fortfarande kunde jag se 96 och 99 på jobbet. Tyvärr fick 96 en sten från främre mannen på vindrutan i andra omgången och fick lämna spåret med en förstörd vindruta. Men det var kul att se bilkörningen, om bara en kort stund.

  • Vare sig 96 eller 900 I Turbo - båda fantastiska bilar! Därför kör jag också en 900 I Turbo Cabrio och min 93er RängTängTäng från 1957, som igår gick igenom TÜV som vanligt utan några defekter. Ha kul i HH, skulle gärna ha varit där ...

Kommentarer är stängda.