SAAB press. Saab comeback i bilmotor sport.

Saab har äntligen gjort det till auto-motorsporten. Hon hade en konversation med ny vice vd Mattias Bergman. Den här verkar hålla sitt löfte och, som meddelat, ger lite mer liv till ämnet. Saab håller på att göra en comeback och Saab kommer att ta med en elbil, så den korta texten.

Saab comeback i AMS
Saab comeback i AMS

Inget vi vet inte redan, men Auto Motor Sport är ett etablerat tidning och det är trevligt för varumärket att ta del av vad som händer i norr.

Historien med den "gamla 9-3" är trevlig. Ett ämne som oundvikligen tar upp AMS. På frågan vilka chanser du vill ha med en så gammal modell, svarar Bergman med viss charm. Den viktigaste marknaden för NEVS är Kina, där Saab 9-3 ännu inte har varit representerad. Så det är en helt ny produkt för Kina. En bra kontring. Jag gillar det.

Den fullständiga artikeln, som är ganska kompakt, kan ses online på Auto-Motor-Sport läsa.

Text: tom@saabblog.net

Man tänkte på “SAAB press. Saab comeback i bilmotor sport."

  • Även i den nuvarande ADAC Motorwelt nämns i betydelsen "de som tros döda lever längre"

Kommentarer är stängda.