Hamburg City Park Revival. Saab 96 Rally (Update).

Igår var Saab 96 V4 färdig för Simo Lampinen. Nedräkningen för Hamburg City Park Revival körs, pulsen ökar. Saab-teamet från Nico Gasparatos klarar sig bra. Förberedelserna fortsätter idag. Saab 96 i rally-outfit - med sin nya maskin och polerad till högglans - finns nu i showroom.

Saab 96 rally för Simo Lampinen
Saab 96 rally för Simo Lampinen

Namnet på föraren finns nu på baksidan fönstret. Alla borde veta vem som flyger förbi Saab nästa helg. Simo Lampinen kommer att gå med idag Gasparatos bilar förväntas, och det följer att man röstar med den vanliga platsmonteringen. Och då börjar det. Testkörning med 96 meddelas.

Saab 96 Rally
Saab 96 Rally

Vem Verkstads Images från igår jämfört med de aktuella fotona, kommer du att märka en liten detalj av vad som har ändrats. Bokstäverna "Sverige" på taket byttes mot "SAAB". Eftersom Simo Lampinen, som är känt, är finska. "Vi gör allt för att honom ska känna sig bekväm i vår bil ...”Sa Nico Gaspartos. Med en blinkning 🙂

Text: tom@saabblog.net

Bilder: Gasparatos bilar

3 tankar om “Hamburg City Park Revival. Saab 96 Rally (Update)."

 • blank

  Bra projekt! Jag hittar tips som visar SAAB-flaggan!

 • blank

  Bilen ser bra ut! Måste han verkligen gå till racerbanan ???

  • blank

   Ja, han måste - och förmodligen vill han också 😉 Jag tror att det kallas artanpassat djurhållning.

Kommentarer är stängda.