Saab press. Saab comeback 2013.

Saab-berättelsen har också gått igenom det tyska presslandskapet sedan igår. Feberkurvan ökar, inte bara bland fansen! Idag dök vårt favoritmärke längst fram - framträdande, framträdande - kl Bild på nätet. Så vackra som rubrikerna är, har ett misstag kröp in igen - på grund av brist på forskning.

Vi kommer tillbaka: Saab på Bild.de
Vi kommer tillbaka: Saab på Bild.de

2002-modellen av Saab 9-3 ska byggas, vilket naturligtvis inte är fallet. Eftersom revisionen 2008 var mer än djupgående och kvaliteten på de två fordonen skilde sig avsevärt. Om du tar det mycket exakt, kommer de nya fordonen att baseras på Saab 2011-9 Griffin 3, ha direktinjicering av turbomotorer, ett förbättrat interiör och ett mer koncist utseende. 2002-modellen ... det är gårdagens nyheter!

Även spegel, den stora, gamla nyhetstidningen från Hamburg, ser 2002-modellen i startblocken. Det ska förlåtas! Eftersom de är positiva rubriker. Saab kommer tillbaka! Och det är det det handlar om!

Text: tom@saabblog.net

21 tankar om “Saab press. Saab comeback 2013."

 • blank

  Jag är så euforisk om "reklam" i pressen. För länge sedan rapporterades det på Autobild.de. Och även i en "specialtidning" för bilar sades det att 2002-modellen utfärdas på nytt. Reaktionerna var naturligtvis tydliga "Ololololol som är så dum och köper en ny bil från 2002!" (citeras därefter - tyvärr nivån på Autobild och AMS). Tyvärr representerar detta uttalande också den överväldigande reaktionen på den här nyheten - och det är enligt min mening inte bra. För om du korrekt förklarar för människor att det är 2008-modellen, med minimal revision + nya motorer, skulle det av många ses som en ansiktslyftning och inte som en ny upplaga av fordonsteknologin - det skulle förmodligen förbättra återinträde lite.
  Och så är det förmodligen inte brist på forskning, men för mycket noggrannhet - jag känner inte min väg för bra, så snälla korrigera mig - men även 9-3 Griffin är "bara" en vidareutveckling av 2002-modellen, eller hur? Den tyska pressen är bara supernoggrann.

 • blank

  Men det är precis problemet igen; det rapporteras felaktigt och på ett nedsättande sätt. Om alla hör om 2002-modellen, vem kommer att vara intresserad? - ingen.
  Den som inte vet exakt hur vi är kommer bara att skaka huvudet och fortsätta att bära sina skrotartiklar från en stad nära Fallersleben eller någon annanstans.
  Om SAAB kommer då bara att ses igen.

 • blank

  Hej.
  Förhoppningsvis!

  Då måste Tom ”bara” ändra rubriken från

  “The Saab Comback 2013” ​​på

  "SAAB - Comback 2013"

  Hälsningar från soliga Oldenburg

  André

  PS: Jag tar en årlig bil!

 • blank

  Även i Lüneburg ”Landeszeitumg” står den 22.08/XNUMX. en rapport om omstart! Även om det är en "köpt" artikel ... Så förhoppningsvis kommer positiva saker att föras överallt i periferin! Fortsätt så! Kanske är det de första resultaten från början av marknadsavdelningen i Trollhättan ???

 • blank

  Jag tycker att det är legitimt och positivt att en stor del av de nya SAAB-bilarna verkligen kommer till Asien. De så kallade tyska premiumtillverkarna kan bara överleva att stora fordonskontingenter levereras till Asien och USA. Den europeiska marknaden är viktig för rykte, exportmarknaden (Asien) kommer att vara viktig för försäljningen. Kineserna kommer inte att köpa SAAB eftersom det är ett kinesiskt fordon, utan ett svenskt premiumfordon. Jämförelsen med Jaguar och Range Rover är enligt min mening korrekt. TATA har behållit fabrikerna i Storbritannien och har fokuserat på kvalitet och brittisk teknik, med framgång. De nya Jaguar-modellerna och Rang Rover-bilarna tas emot väl överallt. Med konsekvent ekonomiskt stöd har SAAB en verklig chans att följa samma väg. Samtidigt en framgångshistoria för kinesiska investerare. Du måste bara komma ihåg de gamla SAAB-värdena: individualitet, sportighet, kvalitet (... det finns verkligen mycket att förbättra på 93er ...).

 • blank

  Den tyska pressen ... Om du överför skräpet de skriver till andra saker som vi inte vet är vad de skriver, då god natt!

  Men bra, om de tror att det kommer att bli 2002-modellen, så var det progressivt med saker som frontdesignen, bi-xenon-kurvor, pekskärmsnavigeringssystem osv ...

  Vilken ”journalistik”. De bör alla frivilligt sluta och hellre svepa på gatorna ^^

  • blank

   Dessa meningar i de tyska artiklarna till 2002er-modellen är faktiskt anti-reklam och kontraproduktiva. De komplicerar omstart i D. Hur kom sådana uttalanden till Prese?

 • blank

  Höger hand från hjärtat. Det är bara inte så lätt. Trots nu var det långsamt bra nyheter och fortfarande mycket oklart. Jag vet fortfarande inte vilken typ av motorer som finns i den (en Kina-motor z. Språken kommer inte med mig i väskan) eller om vi borde hämta bilarna i Tyskland eller huruvida det ska säljas i öster? Jag är fortfarande skeptisk om kineserna kan bygga en anständig Saab och skulle vilja se bilen först hos återförsäljaren och kunna prova. Efter förra året tänkte jag på att byta varumärke, men då gjorde jag Lägg ett par tusen euro i min 2006 9-3 Aero 2,8T sportdräkt, och dessa pengar måste också förbrukas igen. Men om de nu goda trenderna fortsätter att utvecklas bra, kan jag väl föreställa mig att i 2 till 3 år en ny, välmotoriserad (ingen Akkuschlürfer)
  9-3III står framför min dörr.

 • blank

  Åtminstone tycker jag att det är bra att Saab rapporteras igen.

  Och att "vem" inte är lika informerad som vi (tack vare Tom!) Är tydligt, eller hur! 😉

 • blank

  Så, låt oss vara ärliga: Om det finns nya bilar från oktober / november, vilken av läsarna skulle faktiskt beställa en ny omedelbart? Jag har åtminstone tanken.

  • blank

   Frågan är intressant. Men jag förväntar mig nya bilar i D tidigt under första kvartalet i 14. Innan det kommer du förmodligen att göra Sverige och naturligtvis Kina glad.

  • blank

   Även om jag skulle vilja är det tyvärr ännu inte möjligt. För mig blir det tidigast till mitten av slutet av 2014 - innan det finns ett bröllop + smekmånad.

 • blank

  Måste du nästan förlåta bilden. Biltidningen skriver också om 2002 och vet bara om elbilar.
  Inte ett ord av bensin.

  Men fortfarande en riktig glimmer av hopp

 • blank

  Wow. Till sist. Pressen säger dock att distributionskanalerna ännu inte är säkrade?! Förhoppningsvis kommer nuvarande PartsTeam att ta över, de gör ett bra jobb och är trovärdiga. Jag är nyfiken på var och när du kan beställa bilar!

 • blank

  Om de tyska onlinemedierna redan rapporterar om NEVS-start, kommer det att bli riktigt allvarligt i positiv mening! Vilken fantastisk vecka! Sportdräkt och cabriolet, det här är förmodligen de viktigaste erbjudandena för den europeiska marknaden. Förhoppningsvis kommer en snabb marknadslansering att äga rum! Eller går massan av nya bilar österut ändå ??? Må en bra stjärna lysa över omstart! Den kommande tiden kommer att förbli spännande ... Underbar!

 • blank

  Vad vill du förvänta dig av bilden? Jag är förvånad över att de skrev SAAB korrekt.

 • blank

  T-Online har också skrivit av.
  Det sträcker sig från GMX till web.de och till och med Yahoo är värt att rapportera.
  Bättre reklam är inte riktigt. 🙂
  Med vänliga hälsningar

 • blank

  Bara fantastisk, vem skulle ha trott, om någonsin hoppats !!
  Spänningen ökar!

  • blank

   Gilla Pheonix från askan. Allt det bästa för SAAB. Jag är nöjd med Saab-föraren

Kommentarer är stängda.