SAAB News. Nya serviceavtal för Saab-partnerna.

Också från Eschborn, den tyska grenen av Saab Parts ABGoda nyheter. Saab-partnerna har mottagit mail de senaste dagarna, inklusive deras nya serviceavtal. Detta slutar en preliminär, eftersom den tidigare samarbetsgrunden var ett begränsat kontrakt från början 2012.

Saab service i Saab centrum Bamberg
Saab service i Saab centrum Bamberg

De nya öppna kontrakten upprättades i nära samarbete med Saabs återförsäljarförening. Båda sidor är motsvarande nöjda, eftersom det nya avtalet erbjuder partnerna långsiktig säkerhet när det gäller leveransförmåga, tidsfrister, garanti och priser. Dessutom skyddar avtalet det befintliga Saab-servicenätverket, eftersom standarder för tilldelning av nya servicekontrakt fastställdes i kontraktet.

Jan-Philipp Schumacher, VD för svenska Distribution Services Germany GmbH som en auktoriserad representant för Saab Automobile Parts AB, säger: "Jag vill att styrelsen och ledningen för Saab partnerorganisationen vår uppriktiga tack för det konstruktiva samarbetet i utvecklingen av de nya kontrakten Saab tjänster uttalar. Övertygad om att vi kunde uppnå en mycket bra och funktionell resultat hoppas jag att eftersom alla servicepartners för närvarande aktiva kommer att gå med oss ​​till nästa steg in i framtiden. "

Saabs servicenätverk i Tyskland består av 110-aktiva företag, inklusive många traditionella Saab-partners.

Det här är goda nyheter från Eschborner Tower. Tiden för provisoriska, tillfälliga avtal är över. Saab styr mot framtiden med en stabil kund-partnerrelation. Trots de svåraste startförhållandena skriver Hessen en unik framgångshistoria. Positivt för partnerna och för oss, fansen!

Text: tom@saabblog.net

Bild: Saab centrum Bamberg

11 tankar om “SAAB News. Nya serviceavtal för Saab-partnerna."

 • blank

  När det gäller Saab i Zwickau kan jag bara säga att Zimpel och Franke verkligen är åtgärden
  av saker.
  Kompetenta anställda som verkligen jobbar hårt för Saab och är passionerade för det.
  Är nu för två år kund och mycket nöjd !!!
  Många saker gjordes ibland och det reparerades inte alltid omedelbart.
  Och allt för bra priser.

  Jag hoppas att Saab snart kommer nya bilar att hitta sin plats i framtiden.

  Långt lever Aero!

  • blank

   Jag gillar att höra sånt, för förutom en bra bil är servicen på verkstaden särskilt viktig för mig och hittills har jag bara haft utmärkta upplevelser som är så lätta att replikera. Sedan får jag reda på på fredag ​​vad tecknen håller på med - för “nya” ger sig ut direkt från Z&F och sannolikheten för att få en Saab fortsätter att öka.

  • blank

   "(...) och det reparerades inte alltid direkt."

   Jag delar denna (bra) erfarenhet. Men jag gjorde det på Bredlow i Berlin. Din egen irritation över en defekt eller fordonskada av något slag minskar avsevärt om servicepartner kan göra tydliga diagnoser och fortsätta analytiskt ...

   Arbete och delar reduceras till vad som verkligen behövs. Föreställningen är inte billig, men det är fortfarande värt priset.

   Detta kan inte alltid sägas om andra märkes verkstäder och absolut inte om de oberoende diskotekarna (kedjor som ATU eller Stop + Go). Oavsett om Saab, VW eller något annat. Enligt min erfarenhet kan pilbågen som man gör runt dessa "reparations" stormarknader inte vara tillräckligt stor.

   Den goda servicen är en bra anledning att köra Saab.

 • blank

  Bra NEVS uppväger den föregående veckan jämfört med hoppfulla pussel! En perfekt öppning av veckan! Om SAAB-återförsäljarna fortsätter att multiplicera, bör omstart fortfarande vara möjlig! Bra SAAB: er hittar sina förare! Alla som någonsin har åkt i SAAB vet skillnaden! (Min fru blev chockad av den inre funktionen i den nuvarande 3-serien!) Sluta vara van vid SAAB .... Jag är glad över de här goda NYHETERNA!

 • blank

  Då vet jag förmodligen orsaken till att Zimpel & Franke-bilhandlaren, som har sitt säte i Zwickau (också under), har bytt ut sina Peugeot-reklamskyltar och klistermärken mot Saab-logotypen igen. Jag ville stoppa dagarna och fråga hur det kom till, för när Saab stängdes försvann logotypen från återförsäljaren omedelbart.

  Jag är glad att det alltid finns nya positiva nyheter att läsa.

 • blank

  Vackert!
  Något rör sig ...

 • blank

  Kan dessa kontrakt också förlängas för försäljning av nya fordon från Trollhättan - eller kommer nya partners för försäljning (+ service) att börja här? Kanske är några av de befintliga tjänsteföretagen helt enkelt för små för att NEVS ska lyckas med försäljningen. Detta gäller både när det gäller rumslig kapacitet och när det gäller bemanning.

  • blank

   Obegränsade serviceavtal är ett steg, allt annat är framtida musik och för närvarande inte tillgänglig. Vi måste vänta lite tid.

 • blank

  Land i sikte ... men vi är tålmodiga.
  "Behåll lugnet och fortsätt"

  Endast Köln har inte mer Saab servicepartner, dåligt.

 • blank

  Trevligt att efter den långa torra stavningen nu äntligen verkar de goda nyheterna råda 🙂

 • blank

  Goda nyheter efter en annan. Så veckan kan fortsätta.

Kommentarer är stängda.