SAAB-gemenskapen. Fundraiser för SAAB-museet - 2013.

SAAB Talk !! Det spelar ingen roll om någon av de många möten vi har varit på, oavsett vilken FSH du pratar med. Strax efter de vanliga frågorna hur och när du kom till SAAB och vad framtiden för vår långa lidande bilmärket har fortfarande att komma i ett samtal mycket ofta Trollhättan och tala SAAB museum.

SAAB Talk ...
SAAB Talk på Big ...

Så igen på den näst sista helgen på hartsutlopp med 12 fordon. Från en SAAB 96 i ett riktigt uttalat topptillstånd, över en kärleksfullt restaurerad 99, eller en 9000 upp till flera 9-3 av de mest olika utrustningsvarianterna och år av konstruktion. Så olika som fordon är, så olika deras ägare, delar vi alla bekymmer om arv från SAAB - Bilmuseum i Åkerssjövägen 18 i Trollhättan.

SAAB Prata med de små
SAAB Prata med de små ...

Vi anordnade ett stort fundraiser förra året. Inom kort tid kom 17.000SEK tillsammans. Vi hade båda donationerna - samling och naturligtvis också om deras överlämnande rapporteras i detalj.

Även i år har vi planerat en annan insamling. En undersökning på bloggen visade överväldigande stöd av våra läsare att göra det. I 292 81% röster var för förnyad stöd av museet. Egentligen vårt besök i Sverige offentliggjordes i slutet av september. Men på grund av den aktuella utvecklingen och information som vi har flyttat detta datum. I den närmaste framtiden kommer vi att aktivera donationsknappen igen. Den här gången är det lite längre kunna stödja museet. Mer information kommer snart.

Text: mark@saabblog.net

2 tankar om "SAAB-gemenskapen. Fundraiser för SAAB-museet - 2013."

  • Puuuh, trevligt att min dagliga "viktigaste" läsning är tillbaka!
    Igår och i går var jag redan väldigt stickig utan! 😉

  • Otroligt, kom med mig efter bloggens samtal, de sista inläggen inte längre - till exempel över försöket kinesisk SAAB-replik av BAIC?

    Om den här rapporten borde ha gått vilse av någon anledning, men det skulle inte vara dåligt - BAIC-bilarna borde du faktiskt inte här i SAAB-blogmen ändå så detaljerat föreställa sig (de borde göra reklam i Tyskland, tack själv).

Kommentarer är stängda.