SAAB-gemenskapen. Insamling för SAAB-museet - 2013.

SAAB Talk !! Det spelar ingen roll om någon av de många möten vi har varit på, oavsett vilken FSH du pratar med. Strax efter de vanliga frågorna hur och när du kom till SAAB och vad framtiden för vår långa lidande bilmärket har fortfarande att komma i ett samtal mycket ofta Trollhättan och tala SAAB museum.

SAAB Talk ...
SAAB Prata med de stora killarna ...

Så igen på den näst sista helgen på hartsutlopp med 12 fordon. Börjar från en SAAB 96 i ett riktigt uttalat toppskick, över en kärleksfullt återställd 99, eller en 9000 upp till flera 9-3 av de mest olika utrustningsvarianter och byggnadsår. Lika olika som fordonen är, liksom deras ägare, delar vi alla oro över arven från SAAB - Bilmuseet på Åkerssjövägen 18 i Trollhättan.

 

SAAB Prata med de små
SAAB Prata med de små ...

 

Vi hade organiserat en bra insamling förra året. Inom en mycket kort tid samlades 17.000 XNUMX SEK. Vi båda hade om donationerna - samling och naturligtvis också om deras överlämnande  rapporteras i detalj.

Även i år har vi planerat en annan insamling. En undersökning på bloggen visade överväldigande stöd av våra läsare att göra det. I 292 81% röster var för förnyad stöd av museet. Egentligen vårt besök i Sverige offentliggjordes i slutet av september. Men på grund av den aktuella utvecklingen och information som vi har flyttat detta datum. I den närmaste framtiden kommer vi att aktivera donationsknappen igen. Den här gången är det lite längre kunna stödja museet. Mer information kommer snart.

Text: mark@saabblog.net

 

 

2 tankar om “SAAB-gemenskapen. Insamling för SAAB-museet - 2013."

  • blank

    Puh, trevligt att min "viktigaste" läsning är tillbaka!
    Igår och i går var jag redan väldigt stickig utan! 😉

  • blank

    Konstigt, efter att ha ringt bloggen kommer de sista inläggen inte längre till mig - till exempel om den försökta kinesiska SAAB-repliken från BAIC!

    Om den här rapporten förlorades av någon anledning skulle det inte vara så illa - BAIC-fordonen borde ändå inte presenteras så detaljerat här i SAAB-bloggen (de borde göra sin reklam i Tyskland själva).

Kommentarer är stängda.