Press. Bil - Bild - Saab - Classic.

Under de närmaste dagarna kommer bloggaren att byta till sommarlov och därmed bloggen i standby-läge. Men först låt oss se vad pressen har att säga om Saab. Problemet 8 / 2013 i Autobild Klassik har allt! Det finns några huvuden på redaktionen som har modet att fylla i klyftan och kärleken till de små märkena. Saab, kultmärket från Sverige, visas i den aktuella frågan flera gånger. Den första hänvisningen till det svenska varumärket finns på sidan 44. Det handlar om den klassiska från 70er år, och när man köper tips för lite pengar får Saab Turbo 99 några meningar och en rekommendation. Med "Turbo efterbrännare", så redaktörerna.

SAAB 92 i Autobild Classic
SAAB 92 i Autobild Classic

Fortsätt på sidan 92. I rapporten om bränsleförbrukning klassificerar Autobild klassiker med fördomar. Med andra gamla och nya timare testas en Saab 900 S Cabriolet av 1991. Saab går bra i testcykeln. På grund av Turbo körning dricker Turbo! Det är också ekonomiskt! I listan över topp 30 är Saab rankad 8 och före en Golf 1.1.

På sidan 99 handlar det om Valet för årets klassiker, I kategorin "Convertibles and Roadster" ingår Saab 900 Cabriolet. Rösten går till 15. September. Ingen fråga, 900 Cabriolet är Saab-ikonen, och alla fans ska rösta! Skulle vara trevligt om vårt varumärke fick en bra placering!

Ännu mer Saab? Ja, det fortsätter. Ganska mycket på tidningens sista sidor skriver redaktörerna om flygplanstillverkarnas bilar. Logiskt att Saab inte skulle saknas där. På vilket märke är bil- och flygproduktion så nära kopplad? Autobild Classic är Saab 92 värt en dubbel sida. Inte dåligt, Saabs närvaro i den aktuella frågan. Det skulle vara trevligt om motorpressen skulle rapportera i framtiden i en liknande skala om återkommande varumärke. När det äntligen kommer!

Text: tom@saabblog.net

Bild: saabblog.net

8 tankar om "Press. Bil - Bild - Saab - Classic."

 • Jag har tidningen också. Om du tror det var det fortfarande riktiga bilar. Idag finns det mycket enhetlighet. Eftersom de är en precis som den andra.

  Önskar dig en trevlig semester

 • Tack, alla, men ... för tidigt. Så två, tre dagar jobbar jag fortfarande och bloggar.

 • Önskar dig en bra semester under väntetiden och tack för den här fantastiska bloggen

 • Bloggerlaget inklusive Fam. En avkopplande semester! Det kommer att bli en tuff tid för användarna, men vi kommer att vara lugna och ser fram emot nya positiva berättelser om SAAB! Och om NEVS har något bra att erbjuda, tar vi det också! Ha en trevlig sommar ... i norra solen!

 • Det är alltid trevligt att läsa om SAABA ... Jag tog lunchpausen och tog tidningen. Förhoppningsvis kommer vi inte att hänga på de klassiska bilarna och kommer snart att läsa de senaste nya bilprovningarna!

 • Det skulle vara en kränkning om de hade gått och hade inget att säga om Saab som bil- och flygproducent. Men så ... Bra att se igen hur vårt varumärke kallas Young och Oldtimer i en tidskrift.

 • Jag springer bara till magasinhandlaren ... 🙂

 • Presskonferensen meddelade indirekt av Kjell AC Bergström, då han definitivt vill stanna i anställning med NEVS, kommer förmodligen att äga rum om några veckor - Tom då bra vila på en välförtjänt sommarlov!

  Förresten har auto-bilden för SAAB verkligen gjort ett bra jobb, hattar av!

Kommentarer är stängda.