Blogg internt. Saab jackor.

Vem kommer ihåg årets Geneva Motor Show? Teamet på saabblog.net var med Saab jackor på väg att ge vårt varumärke en visuell närvaro åtminstone under en kort tid. Jackorna, med broderade Saab-flygplan, bloggbokstäver och Saab-logotyp, bör - vi kom överens om - endast förbli reserverade för bloggteamet. Därför fanns det bara en liten upplaga.

Saab jackor, äntligen där och tillbaka på resan ...
Saab jackor, äntligen där och redan på resan igen ...

Det vi underskattade var hur mycket fans identifierar sig med varumärket och hur ihärdigt de letar efter Saab-jackor. Visst finns det billiga alternativ från Fjärran Östern på vissa portaler. Men de görs helt enkelt billiga och motsvarar inte på något sätt vårt varumärke. Så det fanns ett behov av åtgärder ...

Även om han var starkt involverad i sitt arbete gjorde det omöjliga möjligt och satte en andra modifierad upplaga i produktion. Med små förändringar - vi har utelämnat den broderade bloggbokstäverna - motsvarar jackorna teamversionen.

Den högkvalitativa jackan med 3M-ljusremsor kommer från en tysk tillverkare och är broderad enligt våra specifikationer, det vill säga raffinerad saabisk. Alla fans som har tålmodigt väntat kan glädjas. Eftersom de får de efterlängtade jackorna de närmaste dagarna. Vi packade paketen på helgen och fick dem igång.

I vår fläktaffär finns inte (ännu) Saab jackor, eftersom det för närvarande inte finns tid att ladda upp och ladda upp nya objekt. Men snart kommer det också jackorna att finnas. Så länge lagren går.

Text: tom@saabblog.net

Bild: saabblog.net

3 tankar om “Blogg internt. Saab jackor."

 • Så jackan har funnits länge :) och jackorna är bara bra tack vare Mark igen

 • Hej,

  Så jag måste säga att jackorna är 1A, har så länge redan och ångrar inte det. Så Thomas tar hand om dig och får en.

  Harzer hälsningar
  Elmar

 • Hi Tom,

  väldigt stor avundsfaktor på alla som får en (ja Elmar också på dig): o)

  LG från Harz
  Thomas

Kommentarer är stängda.