Blogg internt. Saab jackor.

Vem kommer ihåg årets Geneva Motor Show? Teamet på saabblog.net var med Saab jackor På vägen, för att ge vårt varumärke åtminstone kortsiktig optisk närvaro. Jackorna, med broderat Saab-plan, bloggbokstäver och Saab-logotyp, borde - som vi enades om - vara reserverade endast för bloggruppen. Därför var det bara en liten upplaga.

Saab jackor, äntligen där och tillbaka på resan ...
Saab jackor, äntligen där och tillbaka på resan ...

Vad vi underskattade var hur många fans som identifierar varumärket och hur envisa de är i deras sökning efter Saab jackor. Visst, det finns billiga möjligheter från Fjärran Östern på vissa portaler. Men de är helt enkelt billiga och matchar inte vårt varumärke. Så det var behov av åtgärd ...

Mark, men starkt involverad i hans arbete, gjorde det omöjliga möjligt och sätta en andra, ändrad upplaga i produktion. Med små förändringar - vi har avstått från broderad bloggbokstäver - jackorna motsvarar lagversionen.

Den högkvalitativa jackan med 3M-ljusremsor kommer från en tysk tillverkare och är broderad enligt våra specifikationer, det vill säga raffinerad saabisk. Alla fans som har tålmodigt väntat kan glädjas. Eftersom de får de efterlängtade jackorna de närmaste dagarna. Vi packade paketen på helgen och fick dem igång.

I vår fläktaffär finns inte (ännu) Saab jackor, eftersom det för närvarande inte finns tid att ladda upp och ladda upp nya objekt. Men snart kommer det också jackorna att finnas. Så länge lagren går.

Text: tom@saabblog.net

Bild: saabblog.net

3 tankar om "Blogg internt. Saab jackor."

 • Så jackan har funnits länge :) och jackorna är bara bra tack vare Mark igen

 • Hej,

  Så jag måste säga att jackorna är 1A, har så länge redan och ångrar inte det. Så Thomas tar hand om dig och får en.

  Harzer hälsningar
  Elmar

 • Hi Tom,

  väldigt stor avundsfaktor på alla som får en (ja Elmar också på dig): o)

  LG från Harz
  Thomas

Kommentarer är stängda.