SAAB helg. 96.

Små saker är viktiga! Du bestämmer om vår dag var bra eller mindre bra. På lördagen hittade jag “Der 96”, informationsbladet för Saab Friends Erftkreis, i min brevlåda. Wilhelm Volk, ordföranden för Saab-vännerna, lade till bloggen på e-postlistan för en tid sedan, och det finns därför alltid ett bra Saab-inlägg från Kerpen.

96. Saab info blad av Saab vänner Erftkreis.
96. Saab info blad av Saab vänner Erftkreis.

Redaktionellt, de 12 sidorna är alltid bra och kärleksfullt gjorda. Det finns mycket Saab-ande i Rhein-Erft-distriktet, du kan känna det. Skrivet rent och regelbundet informerat om den aktuella situationen för vårt kultmärke och den aktiva klubbkulturen för Saab-vänner. I det aktuella numret finns det en detaljerad rapport om den 36: e trollrallyt, som ägde rum i Frankrikes skog i år. Rubriken, mycket passande: ”Äntligen igen - trollets samtal”.

En rapport behandlar ett problem som berör oss alla. Hur håller vi våra fordon levande så länge som möjligt? I samarbete med Saab centrum Bamberg och tappning smides en ny Saab 9-3 sportdräkt med Mike Sanders behandlades och gjordes så passform för en lång, lång billivstid. En sak värt att fundera om du vill behålla din 9-3 på lång sikt.

Alltid värt ett musklick är Club site, Utöver meddelanden om Saab-evenemang är inte-medlemmar också välkomna att hitta intressanta Saab-berättelser. Den senaste rapporten handlar om ett Saab-köp. Ja, hur kan jag hitta rätt Saab? Här kan du uppleva något, för vägen till drömbilen från Trollhättan blir stenig.

Fans som håller upp märkesflaggan och som är engagerade i varumärket på fritiden är viktiga! Din insats kan inte värderas tillräckligt högt! Saab Friends informationsblad visas kvartalsvis. Så det finns alltid en anledning för Saabs hjärta att vara lycklig. Tack vare Saab-vännerna gjorde du min helg ännu bättre den här gången!

Och det finns ännu mer av vad som finns i posten i Saab. Mer på måndag ...

Text: tom@saabblog.net

Bild: saabblog.net

3 tankar om “SAAB helg. 96."

 • blank

  Tack Tom också en saabig vecka: o)

 • blank

  Hi Tom,

  Du har rätt, en mycket trevlig rapport och en mycket trevlig sida med fina bilder. Jag gillade bilden med "diamanten och året 1900"!

  PS Tom är det igen en bildåtgärd i år?

  LG Thomas

  • blank

   Hej Thomas, det finns ingen sommarkampanj i år, vår “personalomslag” är helt enkelt för tunn, ingenting fungerar även med de bästa avsikterna. Det kommer att bli en ny kampanj på hösten / vintern och titta efter nästa år. En rörig vecka!

   LG Tom

Kommentarer är stängda.