SAAB Festival Trollhättan. Program online.

På mindre än tre dagar börjar Saabfestivalen i Sverige. I Kiel idag klargördes de sista detaljerna och i Frankfurt fylldes de sista rutorna. För en dag tidigare, på torsdag från 15.00 klockan, startar vår tur från Kiel till Trollhättan med ett möte på grund av Saab Service Kiel, Och vissa fans skruvas (kanske) på deras Saab.

Saab 99. Klar för Saab Festival 2013
Saab 99. Klar för Saab Festival 2013

Mötet är den första stora Saab-evenemanget i Trollhättan om tre år och alla viktiga institutioner från Saab-världen är ombord. De svenska klubbarna, Saab-museet, ANA, Innovatum, Saab Parts AB och Friends of Saabsunited stöder festivalen.

Festivalprogrammet gick online igår i Sverige. Arrangörerna har trolllat fram ett intressant program och naturligtvis är NEVS också ombord. Förutom den vanliga delförsäljningen finns det andra intressanta poäng. En festivalrally runt Trollhättan, ett prestandatest vid Saab-anläggningen. Och på söndagen kl. 11.00 är det en överraskning (?). Strax därefter, från 11.15:XNUMX, håller Mattias Bergman från NEVS en föreläsning med den intressanta titeln "NEVS - Vår framtid". Låter bra och spännande. Om du vill vara där, bör du vara där i tid, eftersom platserna är begränsade.

Text: tom@saabblog.net

Bild: Götz för saabblog.net

3 tankar om “SAAB Festival Trollhättan. Program online."

  • På Flickr (sök efter Saab) kan du nu också se de första bilderna. Se B 9-5-II SC från alla slags länder. Hälsningar från Trentino, du kan fortfarande se Saabs (9-3)

  • Idag den 30.05.2013 maj XNUMX börjar resan via Kiel till Trollhättan! Jag önskar alla SAAB-er en god resa, trevliga kontakter och händelserika timmar i Sverige! Wistfulness kommer upp, kan inte vara där .... Jag ser fram emot spännande rapporter från SAAB-världen! Bra NEVS snälla !!!

Kommentarer är stängda.