SAAB Festival Trollhättan. Program online.

På mindre än tre dagar börjar Saabfestivalen i Sverige. I Kiel idag klargördes de sista detaljerna och i Frankfurt fylldes de sista rutorna. För en dag tidigare, på torsdag från 15.00 klockan, startar vår tur från Kiel till Trollhättan med ett möte på grund av Saab Service Kiel, Och vissa fans skruvas (kanske) på deras Saab.

Saab 99. Klar för Saab Festival 2013
Saab 99. Klar för Saab Festival 2013

Mötet är den första stora Saab-evenemanget i Trollhättan om tre år och alla viktiga institutioner från Saab-världen är ombord. De svenska klubbarna, Saab-museet, ANA, Innovatum, Saab Parts AB och Friends of Saabsunited stöder festivalen.

Igår gick festivalprogrammet online i Sverige. Arrangörerna har visat ett intressant program och även NEVS är naturligtvis ombord. Förutom den vanliga delförsäljningen finns det andra intressanta punkter. En festival rally runt Trollhättan, ett prestationstest på Saab-fabriken. Och på söndag, vid 11.00, är det en överraskning (?). Kort efter, från 11.15, presenterar Mattias Bergman från NEVS en föreläsning med den intressanta titeln "NEVS - Our Future". Låter bra och spännande. Om du vill vara där, bör du vara där tidigt, eftersom platserna är begränsade.

Text: tom@saabblog.net

Bild: Götz för saabblog.net

3 tankar om "SAAB Festival Trollhättan. Program online."

  • På Flickr (sök efter Saab) kan du nu också se de första bilderna. Se B 9-5-II SC från alla slags länder. Hälsningar från Trentino, du kan fortfarande se Saabs (9-3)

  • Idag, på 30.05.2013, går resan via Kiel till Trollhättan! Jag önskar alla SAABians en bra resa, trevliga kontakter och händelserika timmar i Sverige! Sadness kommer upp, kan inte vara där .... Jag är allt mer upphetsad över spännande berättelser från SAAB-världen! Bra NEVS tack !!!

Kommentarer är stängda.