SAAB helg. Saab träffar Tjeckien.

Vädret kände sig inte bra med fansen. Men kan regniga och ödmjuka omständigheter stoppa entusiasmen för Saab? Alex, bloggare av SAABISM, var ostoppbar. Samt om 150 andra fans som inte träffade det årliga Saab-mötet i Roudnice nad Labem.

SAAB-mötet i Roudnice
SAAB-mötet i Roudnice

Bilder på det nationella Saab-mötet på ett flygfält är bra 50 kilometer norr om Prag är på SAABISM, den underbara Saab-bloggen av Alex. Det finns också en kort skjut till Saab-mötet i regnet, skapat av Robert Pagan.

Saab entusiasm vet inga gränser och är i nivå internationellt. Roudnice med 150 kult Sverige som deltagare är imponerande och en smak för den stora Saab-mötet i Trollhättan.

Där säljs middagsbiljetterna sedan igår. Som inte kunde förväntas annars. För dem som fortfarande vill vara där finns det biljetter som tillåter inresa från 21.00 klockan. Saab Festival har nu mer information från Sverige, som arrangörerna har uppdaterat programmet.

Text: tom@saabblog.net

Man tänkte på “SAAB helg. Saab träffar Tjeckien."

  • Underbar idé att plocka upp SAAB: erna i mötande trafik och få dem att elegant trängas in i rondellen! Dessutom denna underbara teatermusik bakgrund ... Ett kort nöje! Kul trots regnet! Ny glädje i Trollhättan!

Kommentarer är stängda.