SAAB Festival. Middag biljetter på nätet.

Lördagens Saabmiddag är höjdpunkten på Saabfestivalen i Trollhättan. Erik Carlsson och andra Saab personligheter kommer att vara där. Biljetterna till middagen är begränsade i antal och är därför vanligtvis snabbt sålda. Skälet till att jag avbryter skrivbrottet i ett kort ögonblick.

Saab Diner Biljetter
Saab Diner Biljetter

Middagsbiljetterna är nu tillgängliga online på Saab Museum Shop för priset på 240 SEK per person. Om du vill vara där borde du inte vänta länge!

Text: tom@saabblog.net

3 tankar om “SAAB Festival. Middag biljetter på nätet."

 • Hi Tom,

  var fredag ​​och igår i Trollhättan i Saab-museet. Där fick jag veta att biljetterna till middagen såldes mycket snabbt. NEVS har nyligen måttat de nya företagslogotyperna framför fabriken (som du redan visat bilder) på fredag ​​(förmodligen för Saab-festivalen). Jag önskar dig mycket roligt på festivalen.

  Stefan

 • blank

  Var god 2-middagsbiljetter till Saabs möte i Trolhatten 2013.
  Vänligen meddela oss hur du betalar biljetten.

  Vänliga Hälsningar
  Luc Waegeman

  • blank

   Biljetterna är redan utsålda. Ursäkta.

Kommentarer är stängda.