SAAB Festival. Saab Tour Kiel - Trollhattan. Förteckning över deltagare.

I början var det en spontan idé. Egentligen var Markus Lafrentz och jag av den uppfattningen att kanske 10, men högst 20 Saab-lag skulle gå till start. Tidsfristen var fredag, och otroliga 37-lag registrerade för vår Saab Tour Kiel - Trollhättan!

Rallye Plate: Saab Tour Kiel - Trollhattan
Rallye Plate: Saab Tour Kiel - Trollhattan

Vad är egentligen ett större antal deltagare än väntat och det är den andra sidan skulle det ha varit ännu mer möjligt. Eftersom många fans redan hade bokat andra färjor till Sverige, och om vi hade kommit med vårt förslag några veckor tidigare så skulle det ha blivit 50-lag.

Vem Laglista Kiel-Trollhattan 2013 vem ser att vi har en kändis resande följeslagare bland oss. Jan-Philipp Schuhmacher, VD för det tyska dotterbolaget till Saab Parts AB, kommer att följa med oss ​​till Sverige och tillbringa helgen på festivalen. Detta kommer också från den officiella Saab-webbplatsen ett tydligt uttalande om obligationen med varumärket och fansen. Tyska medierepresentanter kommer också att vara där för att rapportera om festivalen. Alla pratar om Saab-märket?

[Sam id = "1" code = "true"]

Det är så som det verkar. Eftersom turnén blir en extraordinär händelse. På vår lista är inte bara Saab-klassiker, utan även Saab 9-5 II sportkläder. Att dessa fordon kommer till Trollhättan, med godkännande och i händerna på kunder, är något av ett mirakel. För några månader sedan, enligt insolvensdirektörernas uppfattning, bör alla sportkombinationer från förserien gå in i skräppressen och endast två exemplar kvarstår.

Registreringsbekräftelserna för turnén går till fansen idag. På grund av brist på tid i de sista dagarna var det en liten fördröjning. Eftersom vi arbetar på en liten budget, sponsras av Saab Parts AB, The Saab service Kiel, The Saab centrum Bamberg och två icke namngivna Saab fans, är det inte möjligt att ytterligare "Rally Plates" eller "Välkommen paket" för att dela ut till fans som har valt olika vägar till Trollhättan. Här är återigen ständigt efterfrågas av många läsare vad jag förstår, men detta bara fortsätter att fylla min redan överfulla brevlåda.

Endast 59-deltagarna med 37-fordon är registrerade - vilket är "inte riktigt" korrekt. Eftersom vi har - ja verkligen - också en fotgängare - som deltagare nummer 60 här. Hans Saab återställs, och han har hittat en åktur, åtminstone för vägen där. Han letar fortfarande efter vägen tillbaka. Men det kommer att fungera, det är jag säker på. Det är bara Saab Spirit. Att vara där är allt!

Ett annat tillägg på egen hand: min dagbok från "verkliga livet" är helt full i veckan. Bloggen, saabhobbyen, måste därför vänta. Saabblog.net pausar i några dagar ... nästa vecka går det vidare!

Text: tom@saabblog.net

Bild: saabblog.net

14 tankar om "SAAB Festival. Saab Tour Kiel - Trollhattan. Förteckning över deltagare."

 • God morgon,
  Skulle någon annan leta efter en tur från FFM Kiel till Trollhättan, skulle jag ha en plats i bilfri - på vägen tillbaka, förstås.

  VG
  Arne

 • PS
  Typo: Kommer definitivt vara dyrare ....

 • Hej Wolfgang,
  varför skriver du inte ut några tecken för din turné?
  ? - Trollhattan
  Då har du var och en en egen sköld! Du kan ta över designen från Kiel! 🙂

  Precis som det ...

 • Moin!

  Den grafiska mallen anges ovan.
  Om du behöver en sådan skylt kan du själv designa en sak och starta din egen sökning efter vem som kan göra sådana plattor. Kommer säkert billigare, men jämfört med resekostnaderna skulle vara jordnötterna.
  VLT. Ja, en motsvarande klistermärke skulle verkligen räcka 😉

  I det avseendet kan alla "köpa" sin "lycka"!

  Jag överväger fortfarande att köra med min far.
  Han spekulerar på att han kan köpa billiga nya 9000 delar från Ana. Hur troligt är det?

  AGF!
  Sesi

 • Bara en kort kommentar, var det inte på något sätt en Kritik.Ich hitta händelsen i Kiel stora och inte ångra vara där för att können.Sicher för alla deltagare en trevlig tillställning också tack vare arrangörerna.
  För mig handlade det egentligen bara om att presentera oss och deltagarna från andra länder med en vacker, synlig symbol för det lojala Saab-samfundet från Tyskland och som en påminnelse om förhoppningsvis trevliga dagar i Sverige. Tyskland ".
  Det är över.
  Jag önskar dig trevliga timmar i Kiel och Trollhattan.

 • Jag ser det liksom Andi och Zirkowski.
  Kritik är inte lämplig här. Vem gillar att gå i motorcaden och har bestämt sig för att göra det nu, de andra är inte. Jag ser fram emot resan med flera Saab från Frankfurt till Kiel, mötet i bilhandlaren Lafrentz och en gemensam kväll på färjan.
  Således är resan redan en rolig. Det är viktigt för mig att vara där. Badge är inte avgörande. Tack till alla arrangörer. Låt inte kritiker förstöra det roliga.
  Den som tänker på alla händelser i förväg föredrar att stanna på det sättet.

 • Jag önskar alla deltagare en bra resa och mycket roligt. Förhoppningsvis är de svenska ishockeyspelarna inte så galen på oss Schweiziska ...
  Skål
  Walter

 • Hej,
  Jag önskar alla deltagare en bra rida.
  Vi skulle ha velat ha varit där (bara 55 km från Kiel) men vi kommer att köra genom Sverige i 9 veckor med vår 5 - 7 Vector Bio Power och nya husvagn från 4 juni. Naturligtvis finns Trollhättan på listan. Vi kommer definitivt att vara där nästa gång.

  Ulrich

 • Hej 9.3Wolfgang,
  nu är jag lite förvirrad ... VARFÖR i världen känner du dig som 2: a klass ??? Jag följde informationen om turnén tidigt ... det var alltid prat om att de som reser med färja från Kiel kan träffas på Lafrentz bilhandlare för att chatta, dricka kaffe etc. och sedan segla till Sverige tillsammans! Det faktum att en chic rallyplatta sitter fast i bilen för denna grupp betyder bara att dessa SAAB: s körde Kiel-Trollhättan-turnén tillsammans. Och ingenting! Bör vår bloggare ha rallyplattor tryckta för alla deltagare från Tyskland ??? Annars kan de som flyger också känna sig missgynnade ...
  Om vi ​​är alla i Trollhättan och deltar i festivalen, så är det säkert vackra klistermärken där. Så du kan också komma senare än deltagare 2013.
  Som jag just lärde mig kunde du ha avbokat bokade färjor eller kan posta över Kiel.
  Så snälla, lämna "kyrkan i byn"!

 • Var är problemet? Evenemanget heter Kiel - Trollhättan. Så det är klart vem som kör över Kiel, vem är inte, vem är det inte. Wolfgang kanske du bör tänka på att turnén är en händelse som organiseras av fans, vilket kräver mycket obetalt arbete och deltagande med alla uppdrag är gratis. Innan det borde man dra hatten.

 • Jag måste erkänna offentligt att jag är mycket besviken och jag är säker på 13 andra lag också.
  Bara för att vi bestämde oss väldigt tidigt för Trollhättan och hade bokat så andra färjor, är vi nu festivaldeltagare från Tyskland men 2. Class.
  Jag tror att om det egentligen bara är på grund av bristen på ekonomi att vi inte kan få några "rallyplattor", vilket skulle ha gjort oss igenkännliga som ett synligt tecken i Sverige och särskilt efteråt i Tyskland som en lojal Saab-gemenskap och särskilt som en deltagare i festivalen utvisad, borde det finnas något att göra.
  Tom, ge ett pris och ett bankkonto och jag är säker på att majoriteten av 13 är rätt där.
  Är deltagare från Kiel bättre Saabfans?
  Du kör så 1000 km ett avstånd.
  Tänk på det igen. Jag trodde, i Trollhättan, presenterade tyska Saabfangemeinde jämnt!

 • så det är en bra lista, önskar dig en bra resa. Nästa gång jag måste gå med! 🙂

 • Alla resenärer är en trevlig resa och trevliga känslor i Trollhättan! Jag ser fram emot (som en SAABianer som bor hemma) till den väl illustrerade rapporten av Tom (och Co.?)! Ha kul

 • Wow ... bra lag ... mina komplimanger! Då ses vi på festivalen i Trollhättan.

  Det påminner mig om 1987s dagar på jubileumsdagfestivalen i Trollhättan, där goda 50 Saabs av den schweiziska klubben hade bokat denna färja!

  Bra resa
  Giampi

Kommentarer är stängda.