SAAB Festival Sweden. Tour Kiel - Trollhättan (registreringsfrist).

5 veckor till! Mer än 30 lag har nu anmält sig till Kiel - Trollhättan-turnén. Vår lilla Saab-händelse i norr är inte längre så liten. Torsdagen den 30 maj träffas fansen kl. 15.00 på grund av Saab Service Kiel, För sista minuten är detta den sista möjligheten att registrera.

Inspelning av Saab Festival 2010
Inspelning av Saab Festival 2010

Registreringsfristen är den 3 maj, eftersom rallyplattorna måste tryckas. Vi kom med några överraskningar för alla deltagare. Vi var kreativa eftersom det finns ett personligt, saabiskt ”välkomstpaket”. Vi kommer att avslöja detaljerna de närmaste dagarna. Fans som redan har registrerat sig kommer att få en bekräftelse på registrering via e-post de följande dagarna. Och - för vissa har frågat - måste färjan till Sverige och hotellet i Trollhättan eller omgivningen bokas av dig själv och för din egen bekostnad.

Rallye Plate: Saab Tour Kiel - Trollhattan
Rallye-Plate: Saab Tour Kiel - Trollhattan

Blandningen av registrerade fordon är intressant. Det finns nu tre av Saab 9-5 II sportdräkter, som aldrig gick i produktion, som kör med oss ​​genom Västragötland mot Saabs fabrik. Blandat med historiska Saab 96 och Saab 93 blir vår grupp en rullande bild av Saabs historia. Det låter bra! Jag tror att vi kommer att ha mycket kul tillsammans på Saab Festival!

Listan över deltagare och mer information om vårt program kommer att publiceras nästa vecka.

Text: tom@saabblog.net

Bilder: saabblog.net

5 tankar om “SAAB Festival Sweden. Tour Kiel - Trollhättan (registreringsfrist)."

 • blank

  Moin Tom!

  Tyvärr kan vi inte göra det till Kiel i tid, men vi planerar att anlända till Trollhättan i god tid på fredagen.
  Går du tillbaka stängd på söndag eller är det planerat att alla startar "sin egen" väg tillbaka.
  Jag frågar för att jag skulle kunna föreställa mig att det skulle vara trevligt att börja vägen tillbaka tillsammans med er - de 30 lagen.
  Om du planerar att göra det här tillsammans: vilken färja tar du tillbaka?

  soliga hälsningar,
  Sesi

  • blank

   Det är planerat en gemensam utflykt, eftersom de första deltagarna lämnar Trollhattan redan på söndagsmorgon i riktning mot Danmark. Men vissa går med Göteborg-Kiel färjan på kvällen. En vanlig resa hem är säker där.

 • blank

  Hi Tom,

  Jag upptäckte en intressant artikel om det - bara på en annan kontinent.
  Saab - galna människor som vi finns överallt.

  Ha en trevlig helg

 • blank

  Är med mitt hjärta, för det här året kan tyvärr inte ta ledig tid under denna period.
  Men allt ser så bra ut; Jag är säker på att det här kommer att bli en dröm.

Kommentarer är stängda.