SAAB Festival Sweden. Tour Kiel - Trollhättan (anmälningsfrist).

5 veckor! Under tiden har fler än 30-team registrerat sig för Tour Kiel - Trollhättan. Vår lilla Saab-händelse i norr är inte så liten längre. På torsdagen, 30. Maj, fansen möts från 15.00 klocka på grund av Saab Service Kiel, För sista minuten är detta den sista möjligheten att registrera.

Inspelning av Saab Festival 2010
Inspelning av Saab Festival 2010

Inlämningsfristen är 3. Maj, för att rallyplattorna måste gå till press. För alla deltagare kom vi med några överraskningar. Vi var kreativa, för det finns ett personligt, saabian "välkomstpaket". Detaljerna kommer att avslöjas under de närmaste dagarna. Fläktar som redan har registrerat kommer att få ett bekräftelsemail på följande dagar. Och eftersom vissa har frågat - färjan till Sverige och hotellet i Trollhättan eller omgivningen, måste alla naturligtvis boka på egen bekostnad.

Rallye Plate: Saab Tour Kiel - Trollhattan
Rallye Plate: Saab Tour Kiel - Trollhattan

Blandningen med de registrerade bilarna är intressant. Under tiden finns det tre av Saab 9-5 II-sportkombinationerna som aldrig går i serie, som reser med oss ​​via Västragötland mot Saab-Werk. I kombination med den historiska Saab 96 och Saab 93 blir vår grupp en rullande bild av Saabs historia. Det låter bra! Jag tror att vi kommer ha kul på Saab Festival!

Listan över deltagare och mer information om vårt program kommer att publiceras nästa vecka.

Text: tom@saabblog.net

Bilder: saabblog.net

5 tankar om "SAAB Festival Sweden. Tour Kiel - Trollhättan (anmälningsfrist)."

 • Tyvärr är jag inte i Trollhättan, eftersom jag kommer att besöka museet i juli - jag önskar er alla mycket roligt och roligt på turnén. För att öka förväntan kanske bilden av "Saab of the Week" av SU:

  http://www.saabsunited.com/2013/05/saab-of-the-week-19.html

  Med vänliga hälsningar!

  Matthias

 • Det är planerat en gemensam utflykt, eftersom de första deltagarna lämnar Trollhattan redan på söndagsmorgon i riktning mot Danmark. Men vissa går med Göteborg-Kiel färjan på kvällen. En vanlig resa hem är säker där.

 • Moin Tom!

  Tyvärr kan vi inte göra det till Kiel i tid, men vi planerar att anlända till Trollhättan i god tid på fredagen.
  Kör du stängd på söndagen eller planerar du att starta din egen väg tillbaka?
  Jag ber, för att jag skulle vilja presentera mig för dig - 30Teams - tillsammans på vägen tillbaka.
  Om du planerar att göra det här tillsammans: vilken färja tar du tillbaka?

  soliga hälsningar,
  Sesi

 • Hi Tom,

  Jag har upptäckt - bara på en annan kontinent - intressant bidrag.
  Saab - Crazy som vi är överallt.

  Ha en trevlig helg

 • Är med mitt hjärta, för det här året kan tyvärr inte ta ledig tid under denna period.
  Men allt ser så bra ut; Jag är säker på att det här kommer att bli en dröm.

Kommentarer är stängda.