SAAB till salu. Blogger Saab 9-3x.

Vi gör nu och då ett undantag! Till exempel, om det är ett intressant fordon. Saabsunited Blogger Till skiljer sig från en av hans Saabs. Han säljer en Saab 9-3x från året 2010, självklart, kontinuerligt Saab-kontrollerad bokföring och från den första framträdande Saab-Blogger-handen.

Saab 9-3x från Blogger tidigare ägande
Saab 9-3x från Blogger tidigare ägande

Intressant är 9-3, eftersom det har förfinats med många Hirsch-prestanda. Hirsch carbon läder instrumentbräda och infoga på mittkonsolen, 345 mm bromsar fram, hjuls bakspoiler, hjortstämning på 200 diesel PS och 400Nm. Lägg till 18 tum hjortfälgar för sommaren. Nästan alla komponenter som tyvärr inte existerar idag, och förmodligen är 9-3x unik i den här versionen.

Med automatisk, läder och navigering kan du nästan tala om full utrustning.

Under tiden har Tills Saab 59.600 kilometer på klockan. Några kilometer av det borde ha varit ganska intressant. För Saab bloggare var Steven Wade ombord, och 9-3x besökte ofta Hirsch Performance i Schweiz.

Den första registreringen är 02 / 2010, den senaste inspektionen utfördes nyligen. Det förhandlade priset är 22.900,00 Euro. Mer detaljer och fler bilder finns på Till (mail: till (at) dreschermedia.de).

Text: tom@saabblog.net

4 tankar om “SAAB till salu. Blogger Saab 9-3x."

 • blank

  Jag tror: bra bil och rättvist pris
  för jämförelse:
  även före 5 månader så 9-3X combi vektor (första registrering december 2011) som demonstration bil med 15.000 km för € 26.700, - köpt.
  turbobensinmotor, fyrhjulsdrift med eLSD> särskilt den senare är det som gör körupplevelsen utmärkt och tydligt skiljer den från cabrioleten!
  ytterligare höjdpunkter: styrning xenonljus, bluetooth, beige läder, ... (ingen navi ;-(

  Jag kan bara rekommendera!

  LG från Nederländerna

 • blank

  Läser jag mellan raderna att 9-3X måste ge vika för en 9-5NG SC ...?!? Det skulle dock vara en värdig ersättning 😉

 • blank

  Varför blir bilen såld, även om den är så unik och superkyl?
  En bättre, kommer den nuvarande ägaren förmodligen inte att få mer.
  Personligen vet jag bara Saabfans, som bryr sig om sin skatt nu och håller, för att förmodligen inget likvärdigt kommer att överensstämma längre. Vem vet hur det handlar om kvaliteten på modellåret 2014.

  • blank

   Han har helt enkelt blivit för liten för familjen, så jag söker nu efter någon annan som vårdar skatten och bryr sig.

Kommentarer är stängda.