SAAB Festival Sweden. Tour Kiel - Trollhattan. (Uppdatera 2)

Bara om 6 veckor till Saab Festival i Sverige! Tiden flyger, och mer än 20-team har anmält sig, och det ser ut att många fler kommer upp. Nedräkningen för anmälningsfristen löper! Eftersom vi måste skriva ut rallyplattorna för vår turné, och annars finns det mycket förberedelser pågår bakom kulisserna.

Schwedenfaehre
Schwedenfaehre

Varje lag kommer att gå med Saab service KielDär vi är på 30. Maj från 15: Möt 00 klocka, få ett Saab-specifikt "Välkomstpaket". Ombord på färjan planerar vi en middag tillsammans för en trevlig kväll med intressanta Saab-samtal. Eftersom Saab är ett sexigt varumärke, men fortfarande fattigt, kan vi inte (tyvärr) göra en inbjudan. Varje deltagare som vill tillbringa kvällen med oss ​​måste bära sina egna kostnader. Men det borde inte förstöra det roliga på vår turné.

[Sam id = "1" code = "true"]

Registreringsdatum för alla lag som vill ansluta sig till Saab är 3. Maj 2013. Listan över deltagare kommer att finnas på 06. Publicerad här på bloggen och fungerar som en kontroll och, om det behövs, att korrigera om Saab-besättningen har förändrats under tiden.

För registrering "Saab Tour Kiel - Trollhattan" fungerar det Här, Fler uppdateringar kommer att följa de närmaste dagarna.

Text: tom@saabblog.net

Bild: saabblog.net

3 tankar om "SAAB Festival Sweden. Tour Kiel - Trollhattan. (Uppdatera 2)"

  • SAAB lever! Jag tycker att evenemanget är bara bra! Tack vare Kiel, Eschborn och vår blogg!

  • Höger, bilden är från Rostock från den sista Schwedentripen. 😉

  • Bra sak! Särskilt för oss Kiel Saab fans. Bara ett litet tips: Ta ett bättre foto av Stena Line, eftersom körningarna mellan Kiel och Göteborg 😉

Kommentarer är stängda.