SAAB Festival Sweden. Tour Kiel - Trollhättan. (Uppdatering 2)

Endast cirka 6 veckor till Saab Festival i Sverige! Tiden flyger förbi och nu har mer än 20 lag registrerat sig, och det ser ut som det kommer att bli många fler. Nedräkningen för anmälningsfristen är på! Eftersom vi måste skriva ut rallyplattorna för vår turné, och det pågår mycket förberedelser bakom kulisserna.

Schwedenfaehre
Schwedenfaehre

Varje lag kommer att gå med Saab service Kiel, där vi kommer att träffas den 30 maj från 15:00, få ett Saab-specifikt "välkomstpaket". Ombord på Sverigefärjan planerar vi en middag tillsammans för en trevlig kväll med intressanta Saab -samtal. Eftersom Saab är ganska sexigt som varumärke, men fortfarande fattigt, kan vi (tyvärr) inte erbjuda någon inbjudan. Varje deltagare som vill tillbringa kvällen med oss ​​får stå för sina egna kostnader. Men det borde inte förringa det roliga med vår turné.

[sam id = "1" koder = "true"]

Registreringsdatum för alla lag som vill ansluta sig till Saab är 3. Maj 2013. Listan över deltagare kommer att finnas på 06. Publicerad här på bloggen och fungerar som en kontroll och, om det behövs, att korrigera om Saab-besättningen har förändrats under tiden.

Du kan registrera dig för “Saab Tour Kiel - Trollhättan” Här, Fler uppdateringar kommer att följa de närmaste dagarna.

Text: tom@saabblog.net

Bild: saabblog.net

3 tankar om “SAAB Festival Sweden. Tour Kiel - Trollhättan. (Uppdatering 2)"

 • blank

  SAAB lever! Jag tycker att evenemanget är bara bra! Tack vare Kiel, Eschborn och vår blogg!

 • blank

  Bra sak! Särskilt för oss Kiel Saab fans. Bara ett litet tips: Ta ett bättre foto av Stena Line, eftersom körningarna mellan Kiel och Göteborg 😉

  • blank

   Höger, bilden är från Rostock från den sista Schwedentripen. 😉

Kommentarer är stängda.