Perfekt. Saab 9-5 NG på väg i Sverige.

Idag finns det ingen film om en Saab-klassiker, utan om en aktuell Saab. Någon gång i början av sommaren 2009 måste denna Saab-video ha gjorts i Sverige. Med en utetemperatur på 18 grader och solsken i 9-5 II någonstans i Saabs hemland. Fantastiskt!

Saab 9-5 NG på väg i Sverige
Saab 9-5 NG på väg i Sverige

Verkar det bara så, eller är det verkligen så att idag - åtminstone nästan fyra år senare - 4-9 II inte ser lite gammal ut? Den yttre designen och interiören är eleganta och tidlösa vackra. Beslagen med de gröna händerna och linjen hastighetsmätare lånad från flygplan konstruktion gör fortfarande den stora Saab något mycket speciellt.

Vissa av oss har turen att äga en sådan bil. Andra ser den här filmen och tänker på ouppfyllda drömmar. Men vissa drömmar kan bli verklighet. Då och då kommer begagnade varor på marknaden, och från Sverige droppar mycket långsamt, ganska färska förnödenheter med bara några kilometer.

Filmen klarar sig utan ord. Bilen talar för sig själv. Titta, njut och, ja, ... dröm!

5 tankar om "Perfekt. Saab 9-5 NG på väg i Sverige."

 • Den 9-5II är en underbar bil och jag är en av de lyckliga som kan ringa sina egna en Turbo4 Aero Automatic Första registrering kan 2012.
  Min 9-5 har lyckligtvis inte som en vanlig bil att tjäna (Subaru Legacy 3,0R vagn och Saab 900-1) och det är bara så 9-3 Convertible tog min i bra väder från garaget, skyddad och har ner bara 6.000 kilometer.
  Och det är sant, formen är fortfarande dugg, ojämförligt vacker och lockar många människors utseende.
  Den enda nackdelen är den alldeles för svåra upphängningen (tyvärr utan körskytt) och den dåliga synligheten i stadstrafiken, men det är förlåtet skönheten ...

  Hälsningar till alla SAABians 🙂

 • ...... sedan jag såg honom att jag vill aldrig gå av lätt då cruising, turbon fråga om det måste gå snabbt, ljudet njuta av stor tillgång från telefonen, sätet, navi ............ passar alla! ............. .. återigen smeka taket innan jag lämnar garaget ......... .a saab-min saab-ge? Nej!

 • Bara SAAB !! Det finns inget behov av ord ..., och vem förstår inte det är inte SAABianer

 • Ohh ja en väldigt fin bil. Jag var lycklig att kunna testa honom på Kunert, SUPER !!! Han skulle behöva konkurrens 5er E-Class, A6 etc, frukta inte, på grund av operationen, åkkomfort och unika är en SAAB oslagbar. Jag måste säga det igen och igen eftersom jag var tvungen att ge upp mitt företagsabonnemang. A4-alternativet är eländigt genomtänkt.

  Om SAAB 2.0 verkligen fungerar, önskar jag att de lyckas komma tillbaka till det tyska bolagets leasingflotta. Det finns säkert många potentiella SAAB-drivrutiner. Jag skulle definitivt ta en igen. Glad i samma utseende och konfiguration som min SAAB 9-3 III 2009 var. Jag tycker fortfarande att designen är vacker och "leendet" varje morgon var helt enkelt oslagbart.

  Med vänliga hälsningar Katrin

 • Det är verkligen en fantastisk bil; Jag kommer aldrig sälja det längre men kör till den sista kilometern.
  Har redan mer än 100.000 KM men kör fortfarande som ny.

Kommentarer är stängda.