Perfekt. Saab 9-5 NG på väg i Sverige.

Idag finns det ingen film om en Saab-klassiker, utan om en aktuell Saab. Någon gång i början av sommaren 2009 måste denna Saab-video ha gjorts i Sverige. Med en utetemperatur på 18 grader och solsken i 9-5 II någonstans i Saabs hemland. Fantastiskt!

Saab 9-5 NG på väg i Sverige
Saab 9-5 NG på väg i Sverige

Verkar det bara så, eller är det verkligen så att idag - åtminstone nästan fyra år senare - 4-9 II inte ser lite gammal ut? Den yttre designen och interiören är eleganta och tidlösa vackra. Beslagen med de gröna händerna och linjen hastighetsmätare lånad från flygplan konstruktion gör fortfarande den stora Saab något mycket speciellt.

Vissa av oss har turen att äga en sådan bil. Andra ser den här filmen och tänker på ouppfyllda drömmar. Men vissa drömmar kan bli verklighet. Då och då kommer begagnade varor på marknaden, och från Sverige droppar mycket långsamt, ganska färska förnödenheter med bara några kilometer.

Filmen klarar sig utan ord. Bilen talar för sig själv. Titta, njut och ja ... dröm!

 

5 tankar om “Perfekt. Saab 9-5 NG på väg i Sverige."

 • Den 9-5II är en underbar bil och jag är en av de lyckliga som kan ringa sina egna en Turbo4 Aero Automatic Första registrering kan 2012.
  Min 9-5 har lyckligtvis inte som en vanlig bil att tjäna (Subaru Legacy 3,0R vagn och Saab 900-1) och det är bara så 9-3 Convertible tog min i bra väder från garaget, skyddad och har ner bara 6.000 kilometer.
  Och det är sant, formen är fortfarande dugg, ojämförligt vacker och lockar många människors utseende.
  Den enda downer är det alldeles för hårda chassit (tyvärr utan Drive-Sense) och den dåliga siktet runt om i stadstrafiken, men det är förlåtet det vackra ...

  Hälsningar till alla SAABians 🙂

 • …… eftersom jag har haft det vill jag inte gå ut ur bilen längre, kryssa lätt, utmana turboen när den måste gå snabbt, njut av ljudet, den fantastiska anslutningen till telefonen, sätet, navi ...……… allt passar! ………… .. strök taklinjen en gång till innan jag lämnar garaget ……… Ge mig en saab-min saab-nej!

 • Helt enkelt SAAB !! inga ord behövs ... och den som inte förstår är inte SAAB

 • Ohh ja en väldigt fin bil. Jag var lycklig att kunna testa honom på Kunert, SUPER !!! Han skulle behöva konkurrens 5er E-Class, A6 etc, frukta inte, på grund av operationen, åkkomfort och unika är en SAAB oslagbar. Jag måste säga det igen och igen eftersom jag var tvungen att ge upp mitt företagsabonnemang. A4-alternativet är eländigt genomtänkt.

  Om SAAB 2.0 verkligen fungerar hoppas jag att de kommer tillbaka till det tyska företagets leasingflotta. Det skulle säkert finnas många potentiella SAAB-drivrutiner. Jag skulle definitivt ta en igen omedelbart. Ganska också i samma utseende och konfiguration som min SAAB 9-3 III från 2009. Jag tycker fortfarande att designen är vacker och "leendet" varje morgon inte kunde slås.

  Med vänliga hälsningar Katrin

 • Det är verkligen en fantastisk bil; Jag kommer aldrig sälja det längre men kör till den sista kilometern.
  Har redan mer än 100.000 KM men kör fortfarande som ny.

Kommentarer är stängda.