SAAB foto. Det är där Saab är i luften.

Våren är i luften. Äntligen! Men i Saabs showroom i Saab är Saab i luften. Om du tittar ser du två Saab 9-5 II sportbilar som ramar en 9-3 Griffin. En bild av vad som kunde ha varit, men inte bli. Därför en bild med absolut sällsynthet. Därför kommer du att se två av de stora stationvagnarna och en Griffin tillsammans hos en Saab-återförsäljare?

Saab är i luften
Saab är i luften

Utseendet hos de två Saab-fansen säger allt. Den långa, hårda vintern är historia. Det är vår på Kielfjorden. Och inte bara där. Sverige kommer också till makten i Sverige. Nu är det dags för någon att kyssa vårt varumärke.

Text: tom@saablog.net

Bild: Götz för saabblog.net

4 tankar om “SAAB foto. Det är där Saab är i luften."

 • I fråga om sport säljs för närvarande på mobil till 41000 igen.

  • blank

   Det verkar som om det är precis före påsken i Kiel att besöka vad

 • blank

  min 9-5 III är magisk; har bara ett misstag, är inte en stationvagn !!

 • blank

  Tom, tortera inte oss för helgen med den här vackra bilden med 2 nya stationsvagnar !!! 😉 ;-(

Kommentarer är stängda.