SAAB Festival Sweden. Saab Tour Kiel - Trollhattan.

Nedräkningen för Saab-festivalen i Trollhättan är på. I goda 8 veckor har tiden kommit! På torsdagen, 30. Saab-fans som reser till Göteborg på den svenska färjan kommer att träffas i maj Saab Service Kiel, Historiska fordon av det svenska varumärket och också mycket sällsynta Saabs i pre-serien meddelas. Anledning nog att göra något mer ut av det! För vår lilla Saab-händelse och vår resa till Trollhättan har vi skapat ett program.

Mötesplats för Saab Festival: Saab Service Kiel
Mötesplats för Saab Festival: Saab Service Kiel

Kampanjen sponsras av en hel del Saab-Spirit från den tyska grenen av Saab Parts AB och från Saab Service Kiel.

Vad väntar fansen i Kiel? Från och med 15.00 kommer Saab-basen att vara öppen för mötet och showroomet kommer att innehålla historiska Saabs från familjen Lafrentz-familjen. Det finns kaffe och kaka, ett möte med trevliga, lite Saab-galna människor, och självklart talar Saabi för att komma igång på vår svenska turné och festival.

Som en speciell överraskning får varje deltagare som reser till Sverige en personlig Saab "Rallye Plate" med ett tryckt lagnamn som en souvenir av Saab-turen "Kiel - Trollhättan". Eftersom plåtarna är begränsade och individuellt tryckta för varje lag är det tidigt att registrera sig. Konstruktionen av turnéerna "Kiel - Trollhättan" är mycket, mycket saabisk och kommer att presenteras nästa vecka på bloggen!

E45 mot Trollhattan 2010. Fortfarande som byggarbetsplats med trafikstockningar.
E45 mot Trollhattan 2010. Fortfarande som byggarbetsplats med trafikstockningar.

Vid 17: 45 klockan är det dags. Tillsammans börjar vi i riktning mot Schwedenkai och går in i riktning mot Trollhättan. Färjan landar mot 9: 00 i Göteborg nästa morgon, och den som vill kan ta oss i en konvoj till Saab City. Om den nyutvecklade E45 går den då, utan byggarbetsplatser och trafikstockningar, i riktning mot nordost. Tillsammans planerar vi att köra direkt till Saab-fabriken och om möjligt framför huvudportalen skjuta ett jubileumsfoto. Då: Festivalen är öppen!

Deltagarna kan registrera sig här. Reglerna är enkla. Det kan vara alla Saab-fans som kommer med oss ​​till Sverige och vars Saab har ett tyskt eller österrikiskt godkännande. Registrering för deltagande i evenemanget är naturligtvis gratis.

Text: tom@saabblog.net

Bilder: saabblog.net

En tanke om "SAAB Festival Sweden. Saab Tour Kiel - Trollhattan."

  • Bra idé! SAAB är mycket levande

Kommentarer är stängda.