SAAB Fan Shop. Saab 9000 CS Aero.

Som den tyska första leveransen kommer från den holländska modellbilstillverkaren NEO Saab 9000 CS Aero. True till stil med takfönster och 16 tumfälgar, som är i stor efterfrågan bland Saab 9000-fans i det verkliga livet. Dessa fälgar handlas på Internet, och liknande Saab Parts 16 Zöller för den klassiska Saab 9000 är tillgängliga.

SAAB 9000 CS Aero från NEO
SAAB 9000 CS Aero från NEO

En titt på priserna visar en ambitiös prissättning. Tillbehören, som gör vår 9000er vackrare och levererades i serie endast för Aero och 9000 Anniversary, rankad på klassisk nivå. Endast för den sanna fläkten. Mycket, mycket billigare, det finns fälgarna, med Saab, i skalan 1: 43 i vår fläktaffär.

Text: tom@saabblog.net

Bild: NEO

2 tankar om “SAAB Fan Shop. Saab 9000 CS Aero."

  • Modellsamlingen växer långsamt ... 9000 CS i vitt är redan med och skär verkligen en bra dynamisk figur! Med cabriolet i gult skulle jag antagligen vara svag igen ....

  • blank

    Mycket cool, den här lådan! Jag måste antagligen beställa ... och om det nu finns en 08 cabriolet i Inca gul, så är den den största för mig! 🙂

Kommentarer är stängda.