SAAB dag. Saabs bild av dagen.

Saab-partnerna är också på semester! Från norra delen kommer en saabisk semesterhälsning till samhället. Saab 9-4x Aero i färgen "Crystal Red" är välkänd, och det är tydligt vem som reser i Skandinavien.

Saab 9-4x på vägen i Skandinavien
Saab 9-4x på vägen i Skandinavien

Vem vet inte Saab - bara 2 finns tillgänglig över hela världen i denna färg - vem kan Här läsa. Jag har skrivit det flera gånger, men jag skriver det igen. Saab 9-4x skulle ha varit min bil önskan om Saabs historia hade gått lite annorlunda. Men Turbo X, som kom som en 9-4x ersättning, är mer än en bra tröst.

En Saab 9-4x i naturen är sällsynt, och alla fans i norr skulle få chansen att ta en snabb titt på det, vi skulle veta var exakt han reser. Men det är privat och borde förbli så. Bloggruppen önskar en trevlig viloplats i skandinavisk snö och mycket 9-4x körglädje!

Text: tom@saabblog.net

3 tankar också "SAAB dag. Saabs bild av dagen."

 • ... du behöver inte förstå allt ...

 • * heckle * * slobber * * le *

  • Det saknas fortfarande en * sabber * !! 😉

   Ja, en sådan 9-4x skulle ha varit min absoluta favorit (också)!

   Även om jag inte är ett fan av detta röda (även om det är en nästan unik färg).
   Men jag skulle också köra i färgen!

   Det här är bara en fantastisk bil !!!!!

Kommentarer är stängda.