SAAB auktion. Brandkår kommandot bil.

Barn gillar att leka med polis eller brandbilar. Om du tror på min familj, borde det ha varit samma sak med mig. För de lite större barnen bland Saab-fansen finns det nu möjlighet att implementera barnets passion i skalan 1: 1. Eftersom förmodligen män alltid ska vara barn, blir bara våra leksaker större ...

Saab 9-5 brandkårs kommandobil
Saab 9-5 brandkårs kommandobil

Efter att Saab-auktionen i Sverige slutade idag - var det dock inte de "sista Saaberna", en annan auktion är att följa - en brandkår Saab är till salu i Tyskland. Det är en Saab 9-5 befälhavare för brandkåren i Soltau. För dem som alltid har velat ha en stor leksak som denna är detta rätt möjlighet. Svenskarnas cylinderhuvpackning behöver uppmärksamhet, och som alltid finns det en anmärkning på dessa auktioner "... att det speciella signalsystemet inte får användas för privata ändamål". Spoilsport!

Auktionen kommer att pågå i ytterligare 5 dagar och kanske en fans långt omhuldade dröm kommer att bli verklighet.

Text: tom@saabblog.net

7 tankar om “SAAB auktion. Brandkår kommandot bil."

 • Möjligheten kvarstår. Inga bud gjordes i den första auktionen. Sedan sattes Saab igen, med samma pris. Så: ny möjlighet.

 • Du har sett att det finns en andra Saab (9-5 Aero) till salu vid Tullauktion?
  Startpris 800, - tidigare civilpatrulj ...

 • Och hittills har inget bud gjorts. Hmmm

 • Vad finns egentligen på privat egendom - är det inte tillåtet att använda signalsystemet där?

  Tänk dig hur du sitter i SAAB-hangaren med blinkande lampor och sirener som kör eller kör upp och nerför uppfarten 😉 Män och deras leksaker stannar ...

  • Tanken är bra, runt hangaren finns företagslokaler 😉

   • Registrera det bara som en företagsbil och använd endast signalsystemet för affärsresor. Jag citerar: "[...] varigenom det påpekas att det speciella signalsystemet inte får användas för __PRIVATE__."

 • Coolbox, bara 83kw är inte värda en Saabe ...

Kommentarer är stängda.