SAAB slipsskydd. Praktiskt prov.

Saabs vårveckor är tuffa! Om du väljer fjädercheck, oljebyte eller exklusivt servicepaket får du en Saab halkskydd gratis till attraktiva priser. Hur bra att vårt 9000-årsjubileum bara var gäst i Bamberg. Så det fanns en kudde för inspektion. Men med ge-bort är det alltid en sak! De måste passa produkten och de måste tjäna ditt syfte.

SAAB slipsskydd. Påskkaniner passar?
SAAB halkskydd. Påskkaniner - lämplig?

Annars uppstår frustration snabbt. Vi undersöker saken och passar på att utsätta vår nya Saab-halkskydd för ett tufft, obevekligt praktiskt test. Vem som helst kan hålla smarta telefoner och nycklar, det är gratis! En produkt med Saab -bokstäver och kultslogan ".. mer än en bil" måste kunna göra mer ...

Vad kan vara mer uppenbart än att testa det för "påskharen lämplighet" strax före påsk. Det är svåra förhållanden. Ett påskägg är naturligt runt, inte de bästa förutsättningarna för transport. Och Master Rabbit har ett högt fokus. Hmm ...

Medan vi väntar på haren: Var god garter!
Medan vi väntar på haren: Var god garter!

När kaninen och påskäggen samlas på dynan, måste vi inse att denna utdelning ser riktigt bra ut! Blank svart med ett slående Saab-tryck. Du kan inte hitta något liknande detta någon annanstans och du kan inte köpa det. Våra nio test påskägg och en liten kanin passar lätt. Mer skulle vara möjligt, men var i hemlighet ätit bort före påsk.

Vi börjar ! Saab, bloggaren, en påskhare och nio chokladägg tar sig till grannstaden. Turbo väsar, vägen slingrar sig. Kanin och ägg är inte att imponera på. En Saab är en säker bil och en Saab-halkskydd är ett säkert transportmedel för Meister Lampe och hans vänner. Det är bra att det är svalt och ingen sol skiner 🙂 Annars hade det varit för varmt för chokladpassagerarna under vindrutan.

Nio chokladägg, kaninen saknas fortfarande ...
Nio chokladägg, kaninen saknas fortfarande ...

Vi kommer väl fram i grannstaden, där testet också avslutas utan planering. Eftersom det är slutet på provspåret för nio chokladägg och en påskkanin. Barnen till våra vänner upptäcker kaniner och ägg, vad som händer är det tydligt. Tillbaka går det utan passagerarna. Vilket kaninliv!

Alla ombord. Låt oss gå.
Alla ombord. Låt oss gå.

Saab Parts AB: s tyska filial gjorde ett bra jobb med urvalet. Halkskyddet är 100% lämpligt för påskkaniner och kan göra mer än vi förväntat oss. Även Meister Lampe var lätt att transportera, och dynan håller så bra att chokladpassagerarna inte ens vill släppa taget.

Uppmärksamma läsare kanske märker att jag inte var på "testbana" med vare sig Turbo X eller en Saab 9000. Vår flotta har äntligen vuxit och projektet "Silver Aero" är på väg. Berättelsen kommer nästa vecka.

Allen Saab-drivrutiner och fans av märket vackra påskdagar från hela laget SaabBlog.net!

Text: tom@saabblog.net

Bilder: saabblog.net

15 tankar om “SAAB slipsskydd. Praktiskt prov."

 • blank

  Det var förmodligen årets April Fools skämt. Trevlig idé.

 • blank

  De faller verkligen inte under körning? Video bevis?

 • blank

  Bra, jag skrattade när jag såg det!

 • blank

  Mycket trevligt leende .... TACK till redaktörerna och alla SAAB-personer Glad påsk!

 • blank

  Mycket fina påskartiklar, du Tom, din familj och alla Saabfahrern en fin påsk.
  Vi ses snart i Trollhattan!
  (Förresten, nästa veckas workshoputnämning, förhoppningsvis med paddla!

 • blank

  PS: Förresten, om dynorna blir grubby (damm etc.), skölj helt enkelt med vanligt vatten och de är som nya.

 • blank

  Finns det inte någon möjlighet att få den här mycket praktiska kudden också i fläktaffären?
  Våråtgärd i norra Tyskland = 0

  Glad Påsk

 • blank

  Är Silver Aero nu en 9-3 eller en 9-5?

 • blank

  Som alltid Saab ingenmans land Hannover och omgivning, inget att få!

  • blank

   Ja, som "Niedersachsen runt statshuvudstaden" har vi det inte lika lätt med våra Saabs som förare från andra regioner ... ;-(

 • blank

  Silver Aero har äntligen förrått =)
  Glad påsk alla!

 • blank

  Påskkaninen kör SAAB, jag visste alltid det! Trevliga dagar till alla SAAB-drivrutiner!

 • blank

  Min fru kom tillbaka för några veckor sedan med en förpackning (2 stycken) från en välkänd drogbutikskedja. Det har inte det fina SAAB-ordet om det, men min dotter och jag har använt dynorna sedan januari. Oavsett vad du lägger på den, den spikas på - helt enkelt lysande. De såldes också omedelbart ....
  Glad påsk från vinterig Schleswig-Holstein

 • blank

  Vad ska du säga ... "SAAB halkskydd. Mer än en halkskydd. "

  I solljus hade det antagligen stekt ägg

  Glad påsk från Saarland.

 • blank

  Bra artikel! Alla SAAB-förare lyckliga påsken!

Kommentarer är stängda.