SAAB slipsskydd. Praktiskt prov.

Saab-vårveckorna är tuffa! Om du väljer vårcheck, oljebytes eller det exklusiva servicepaketet får du gratis en Saab antislipskydd till attraktiva priser. Hur bra att vårt 9000 årsdag bara var gäst i Bamberg. Så det fanns en dyna för inspektion. Men med ge-aways är det alltid en sådan sak! De måste passa produkten och de måste tjäna sitt syfte.

SAAB slipsskydd. Påskkaniner passar?
SAAB slipsskydd. Påskkaniner - passar?

Annars uppstår frustration snabbt. Vi känner det och tar tillfället i akt att sätta vår nya Saab Anti Slip Pad till ett tufft, oupphörligt, hands-on-test. Smarta telefoner och nycklar kan hålla någon, det här är gratis! En produkt med Saab-logotypen och kultet som säger "..more than a car" behöver mer ...

Vad kan vara mer uppenbart än att testa det precis före påsken på "Easter Bunny Fitness". Dessa är svåra förhållanden. En påskägg är naturligt rund, inte de bästa förutsättningarna för transport. Och mästerkanin har stor vikt. Hmm ...

Medan vi väntar på haren: Var god garter!
Medan vi väntar på haren: Var god garter!

Medan kanin och påskägg samlas på kudden, måste vi inse att den här bortgången ser väldigt bra ut! Glänsande svart, med slående Saab-utskrift. Det finns ingen annanstans så här och du kan inte köpa den. Det passar löst vårt nio test påskägg och en liten kanin på den. Mer skulle vara möjligt, men före påskhelgen blivit det i hemlighet blåst bort.

Vi börjar! Saab, bloggen, en påskkanin och nio chokladägg går till grannbyn. Turboen hisses, vägen är kurvy. Kanin och ägg är inte imponerande. En Saab är en säker bil, och en Saab Anti-Slip Pad är en säker transport för Meister Lampe och hans vänner. Bara bra att det är coolt och ingen sol lyser 🙂 Under vindrutan skulle det annars vara för varmt för chokladpassagerarna.

Nio chokladägg, kaninen saknas fortfarande ...
Nio chokladägg, kaninen saknas fortfarande ...

Vi kommer väl fram i grannstaden, där testet också avslutas utan planering. Eftersom det är slutet på provspåret för nio chokladägg och en påskkanin. Barnen till våra vänner upptäcker kaniner och ägg, vad som händer är det tydligt. Tillbaka går det utan passagerarna. Vilket kaninliv!

Alla ombord. Låt oss gå.
Alla ombord. Låt oss gå.

Den tyska filialen i Saab Parts AB har gjort ett bra jobb i urvalet. Den glidande kudden är 100% Easter Bunny-ready och kan göra mer med det än vi förväntade oss. Även huvudlampan var lätt att transportera, och dynan håller så bra att chokladpassagerarna inte vill släppa taget.

Uppmärksamma läsare kanske märker att jag inte var på "testspåret" med antingen Turbo X eller en Saab 9000. Vår flotta har äntligen uppgraderats och projektet "Silver Aero" är på väg. Berättelsen kommer nästa vecka.

Allen Saab-drivrutiner och fans av märket vackra påskdagar från hela laget SaabBlog.net!

Text: tom@saabblog.net

Bilder: saabblog.net

15 tankar om "SAAB slipsskydd. Praktiskt prov."

 • Det var förmodligen årets April Fools skämt. Trevlig idé.

 • De faller verkligen inte under körning? Video bevis?

 • Bra, jag skrattade när jag såg det!

 • Mycket trevlig Schmunzette ... TACK till redaktörerna och alla SAABians Happy Easter!

 • Mycket fina påskartiklar, du Tom, din familj och alla Saabfahrern en fin påsk.
  Vi ses snart i Trollhattan!
  (Förresten, nästa veckas workshoputnämning, förhoppningsvis med paddla!

 • PS: Förresten, om dynorna blir grubby (damm etc.), skölj helt enkelt med vanligt vatten och de är som nya.

 • Ja, som "Niedersachsen runt statens huvudstad" är det inte lika enkelt med våra Saabs som förare från andra regioner ... ;-(

 • Finns det inte någon möjlighet att få den här mycket praktiska kudden också i fläktaffären?
  Våråtgärd i norra Tyskland = 0

  Glad Påsk

 • Är Silver Aero nu en 9-3 eller en 9-5?

 • Som alltid Saab ingenmans land Hannover och omgivning, inget att få!

 • Silver Aero har äntligen förrått =)
  Glad påsk alla!

 • Påskkaninen kör SAAB, jag visste alltid det! Trevliga dagar till alla SAAB-drivrutiner!

 • Min fru kom tillbaka för några veckor sedan med ett pack (2-stycke) från en känd apotekskedja. Det är inte det fina SAAB som säger på det, men min dotter och jag har använt padsna sedan januari. Oavsett vad du lägger på det, det är som spikat - bara fantastiskt. De såldes omedelbart ....
  Glad påsk från vinterig Schleswig-Holstein

 • Vad kan du säga ... "SAAB slipsskydd. Mer än en slitskydd. "

  I solljus hade det antagligen stekt ägg

  Glad påsk från Saarland.

 • Bra artikel! Alla SAAB-förare lyckliga påsken!

Kommentarer är stängda.