SAAB-uppdatering. Saab Festival Trollhättan 2013.

Nyheter från Sverige kommer till Saab Festival 2013. Det är den första stora evenemanget i Trollhättan att Saab-museet, Saab-klubbarna och Saab-återförsäljaren ANA entusiastiskt organiserar utan stöd av Saab Automobile AB. Ändå är initiativtagarna inte ensamma. Saab Parts AB, Trollhättan Kommun och Saab 2.0 ägare National Electric Vehicle Sweden finns ombord.

Trollhattan 2010 Saab Festival
Trollhattan 2010 Saab Festival

Särskilt det faktum att investerare NEVS främjar Saab-traditionen känns bra. Det är ett litet steg i rätt riktning.

Första program detaljer har nu släppts, och det lovar att vara en intressant, färgstark festival. På fredag ​​finns en delmarknad på Saab-museet och ANAs begagnade delaravdelning på programmet. Båda rekommenderas av erfarenhet. Saab-museet är värd ett seminarium om sport och rally, och fler programpunkter kommer att följa.

[Sam id = "1" code = "true"]

På lördag välkomnar Saab-museet besökare med sin unika samling, en familjeåterställning och en prestationsutmaning. På kvällen kommer det att finnas ett Saab-middag på Folkets Park, Saab-samtal utan slut med varumärkesfläktar från många länder garanteras. Även på söndag är Saabs bilmuseum öppen, det kommer en Saab-bilutställning. Mer detaljer om evenemangen under Saab Festival kommer snart.

Saab fans från Tyskland: Mötesplats Kiel

Många Saab-fans från Tyskland har registrerat sig för besöket i Västragötland. En mötesplats för alla som reser norrut på den svenska färjan är Saab Zentrum Kiel. Hittills är det försiktigt värderat mer än 20 Saab, som är på eftermiddagen i 30. Maj i Bilhandlare Lafrentz att träffas.

Tillsammans tänker vi på att göra det till en Saab-händelse i uppstarten till festivalen, och vi har några bra, coola idéer. Oavsett om vi kan inse det, kommer det att dyka upp de närmaste dagarna. Fler uppdateringar kommer att följa!

Text: tom@saabblog.net

Bild: saabblog.net

5 tankar om "SAAB-uppdatering. Saab Festival Trollhättan 2013."

  • Många Schleswig-Holsteiners och Hamburgare kommer att vara glada om det verkligen skulle ske ett sådant evenemang. Tyvärr kan inte alla fans gå till Trollhättan: - /

  • Att köra från Rostock till Gedser är billigare för oss från Thüringen.
    Fram till 31.05.13 !!!

  • Hej Thomas, Markus Lafrentz kommer gärna läsa det

  • Tanken är första kräm! Jag är nyfiken på att se vad som kommer!

  • Hi Tom

    om det är en händelse ja händelse. Inte ens Sverige-förare säger farväl till dig, men du Kiel full av Saabienen innan (inklusive trafikchaus framför återförsäljaren) !!!!

Kommentarer är stängda.