SAAB Nyheter. Blogga långsamt ...

Medan jag är upptagen med "verkliga livet", som i detta fall är ett fullt skrivbord, finns det en kort uppdatering av Saab Spring Weeks 2013 före helgen. Den nationella sidan av Saab Parts AB är nu uppdaterad och du tar i Eschborn förslagen från Saab-gemenskapen.

[sam id = ”1 ″ koder =” sant ”]

Under nästa vecka kommer det att finnas en lista över alla återförsäljare som deltar i kampanjen som nedladdning. En bra förbättring, som stöder de engagerade Saab-partnerna och som hjälper oss att hitta rätt återförsäljare. Tack till Eschborn!

Bloggen kommer att bli lite tystare under några dagar, vilket inte bara måste göra med ett välfylldt skrivbord, utan också med ett annat Saab-projekt, som nu är i "monteringsfasen". 🙂 Mer kommer att komma de närmaste dagarna.

Alla fans av vårt kultmärke har en trevlig helg!

Text: tom@saabblog.net

 

6 tankar om “SAAB Nyheter. Blogga långsamt ..."

 • något annat, driver för närvarande 50km ski längdskidåkning och löparna all reklam för Saab med den gamla Saab-Scania logotyp på start fram och bak, tror är teureste reklam läget band reklam, det finns också som gör att arbetet ??? ?????

  • ok, det var bara 15 km och ser ut som teknikflygavdelningen, ... men trevligt!

 • blank

  Saab Premium Oil Change Service *

  [...]

  * Endast hos deltagande återförsäljare. ___Så länge lagren är kvar .___

  Är kontrollen lagrad? Eller bara så länge som oljelagerna går?

  I den meningen, en trevlig helg

 • blank

  Hej tom

  Jag önskar alla SAAB-entusiaster och fans lika.
  Hälsningar från Schweiz

  • blank

   ... från Saabfan inte Saaban förstås ...

 • blank

  Bra idé i Eschborn! Alla SAAB kör en trevlig helg!

Kommentarer är stängda.