SAAB News. Vårveckor 2013.

Vintern är äntligen över! Något händer i naturen och även på Saab. Swedish Distribution Services GmbH i Eschborn, det tyska dotterbolaget till Saab Parts AB, startar vårveckorna 2013. Och vi har satt ihop ett paket som erbjuder några överraskningar. Kommer vi ihåg klistermärkena "Saab - mer än en bil" - som snabbt blev en kult?

Saab fjäder 640

I Eschborn spelar du också detta kort i en evolutionär form. Med skillnaden att den här gången ingår ett brev som ingår i varje brev, gratis och mycket lämpligt för varumärket. I form av en "mini-display cleaner" designad i en Saab-look tillsammans med kult-slogan, kan fans inte bara befria dina mobiltelefoner och smartphones från smuts, utan också dekorera din telefon med märkeslogotypen och därmed bekänna sig att vara en Saab-fan. Återigen: bra gjort och nyomtenkt!

Saab Mini Display Cleaner
Saab Mini Display Cleaner

Saab-vårveckorna erbjuder mycket mer. Beroende på de återförsäljarspecifika kampanjmodulerna finns det naturligtvis den obligatoriska däckbytet till ett fast pris, men också mer intressanta erbjudanden. Till exempel kan Saab-föraren förvänta sig en fjäderkontroll, Saab Premium oljeskifttjänst och ett Saab Exclusive-servicepaket, eller till och med Saabs "vårrengöring".

Den revolutionära saken är att oljebyte och exklusivt servicepaket är, jag skulle kalla det, en fast prisinspektionstjänst. Detta kommer att göra Saab Partner som tjänsteleverantör ännu mer intressant för priskänsliga Saab-förare som annars skulle besöka oberoende verkstäder, och de för täta klibbarna kostar. Ett helt nytt sätt, som säkert kommer att finna stor fördel, särskilt med förare av fordon i äldre byggår.

För - förutom den säkerhet som Saabs ursprungliga reservdelar erbjuder - känner ingen våra fordon liksom en Saab-verkstad med många års erfarenhet. Och erfarenheten med vår youngtimer-flottan visar att en äldre Saab är i bättre händer med Saab-partner.

Med varje Saab-fjäderkontroll, Saab Premium-oljeskiftstjänst och Saab Exclusive-servicepaket får kunden en gratis Saab-halkskydd för instrumentbrädan för att säkra nycklar, smartphones och andra små föremål som ett tack.

Som alltid finns mer information och den fina lilla Saab Give Aways endast tillgänglig från den deltagande och auktoriserade Saab servicepartnern.

Text: tom@saabblog.net

8 tankar om “SAAB News. Vårveckor 2013."

 • blank

  Tja, då är åtgärden inte längre värt, på många andra märken och platser är Saab bara en fransaffär. En officiell Saab-tjänst på bara 2 km-distans är trots allt redan en lyx idag

 • blank

  Ska man ha inlägget, om det redan finns i lådan?
  Även om det är nu med Saab igen närmare hemma i snön, så snart däckar däcken på den.

  • blank

   Inlägget ska vara i rutan, de första "fälttesterna" med Saab Mini-Display-Cleaner är redan igång. 😉

 • blank

  … Inte bara. Galaxy går också bättre med min SAAB 🙂

 • blank

  ..det ser i-telefonen lika mycket saabiger från 😉

 • blank

  Var kan du hitta en lista över deltagande Saab-partners ???

 • blank

  Jag får / vi får aldrig post från Saab ... 🙁
  Mycket, mycket tidigt ... men inte alls de senaste åren.
  Men förmodligen berodde det sig också på att den enda 3-återförsäljaren, där vi köpte Saabs, för länge sedan inte längre existerar (och vi fick nästan varje nya Saab oss också leta efter en ny återförsäljare).

 • blank

  På fredagen kom SAAB Post (alltid glad) av min vän, SAAB Mini Display Cleaner är bra gjort. Bra idé

Kommentarer är stängda.