Vägen för ett kultmärke. Ny Saab-bok har landat

Leveransen av den nya Saab-boken “Saab - The Way of a Cult Brand” väntar nu ivrigt. De första exemplarna anlände idag. Naturligtvis var jag tvungen att titta in i boken omedelbart, det väntar inte. Första intrycket är mycket bra, boken är kärleksfullt utformad och Saabs historia diskuteras fram till idag.

Ny Saabbok: Banan till ett kultmärke
Ny Saabbok: vägen till ett kultmärke

Boken är full av vackra fotografier, av vilka några är kända, men några har aldrig publicerats. Det har blivit ett tungt (1.5 kilogram!) Volym med foto och text, och även den första personsökningen är trevlig. En detaljerad bokrecension och mer kommer att följa de närmaste dagarna, jag jobbar med det.

Om du inte vill vänta så länge kan du beställa det i vår Saab-fanbutik idag. Men jag kan berätta en sak nu: Det är den sista meningen som författaren Dieter Günter skriver i boken. "Så låt oss se framåt!". Jag gillar det!

Text: tom@saabblog.net

Bild: saabblog.net

5 tankar om “Vägen för ett kultmärke. Ny Saab-bok har landat"

 • blank

  Jag fick det vid middagstid idag ... det är fantastiskt och gör Saab ännu mer fascinerande.

 • blank

  Tack för informationen! Jag har beställt min lokala bokhandlare!

 • blank

  Jag köpte boken sedan 14 dagar och direkt i Sverige på Hjo, men på svenska. är bara bra.

 • blank

  Kommer det att finnas en engelsk version? Snälla!
  (Kommer det finnas en engelsk version, snälla?)

 • blank

  Beställde det från Am ... för länge sedan.
  Jag ser fram emot det!

Kommentarer är stängda.