Saab blogger på vägen

Solen skiner och våren ligger i startblocken. Tid att ge våra Saabs lite motion. Idag är Mark och jag på väg till Schweiz för att besöka Genèves Motor Show tillsammans med Yves imorgon. En gemensam resa från bloggruppen till Europas första bilutställning i Europa. Eftersom Genève, även utan Saabs deltagande, har några intressanta nyheter.

Saab Blogger på språng
Saab Blogger på språng

Efter Genève leder vi kort till England och följer sedan några fler datum så att det blir nästa 7 till 10 dagar lite tystare på bloggen. Så att väntetiden för Saab-fansen för nya artiklar inte är för lång, finns det på Saab-Youngtimer.de en artikel om Saabs passion med Saab 9000 CD V6 Griffin read.

Text: tom@saabblog.net

Bild: saabblog.net

2 tankar om “Saab blogger på vägen"

  • Titta vad Genève har att erbjuda och ha en bra resa!

  • blank

    Ha det roligt på din resa och kom tillbaka levande och bra! Vi ser fram emot dina bilder och rapporter

Kommentarer är stängda.