SAAB Nyheter: Saab 9-3 Griffins till salu

Igen…. man kan säga! Fyra nya Saab 2012-9 Griffins 3 säljs i Sverige. Internetplattformen KVD, som vi nu känner till, auktionerar också dessa Saabs, som har status för ny bil. Tre diesel sportdräkter, en Saab 9-3 Griffin BioPower sedan.

Saab 9-3 Griffin BioPower Sedan. Bild KVD
Saab 9-3 Griffin BioPower Sedan. Bild KVD

Den maximala körsträckan av de erbjudna Griffinerna: 29 kilometer. Det finns också två Saab 9-5 II sedans i auktionen. Även med dieselmotorer under huven, även nya bilar. Tyvärr har några av Saabs skador på grund av frakt eller lagring, men alla fordon får 12-månaders garanti. Ja, utbudet från Sverige till Saab Neuwagen dribblar vidare.

Saab 9-3 Griffin interiör. Bild KVD
Saab 9-3 Griffin interiör. Bild KVD

Så vem som helst som trodde att alla Saab bilar såldes, var fel. Det fanns och är en parkeringsplats, som också omfattar 9-3 Griffins och 9-5 II sedans, liksom andra 9-5 II sportbilar. Vad vi ska göra med bilarna vet vi inte. Tydligen lanserar denna KVD-auktion nu en annan avyttring i små doser för att täcka pågående rättegångskostnader.

Om du letar efter en 9-3 Griffin sportdräkt behöver du inte resa till Sverige. I Kiel är en mycket vacker 9-3 Griffin sportkläder i attraktiv vektorutrustning. Färsk importerad från Sverige, till ett rimligt pris. Och ärligt talat, när jag tittar på Kiel-stationsvagnen ser jag en bra bil, som ser väldigt modern ut och cool i Griffin Trim. Det är dags att NEVS slutar viloläge och slänger band. Våren kommer!

Text: tom@saabblog.net

Bilder: KVD

 

 

4 tankar om “SAAB Nyheter: Saab 9-3 Griffins till salu"

  • 2011 och Griffins var diesel med 131, 160 och 180 PS, från 160 PS definitivt TTiD4 som min
    Den vanliga TiD brukade ha 120 PS

  • Vem i Kiel har 131 PS som TTiD? Hur fungerar det? Jag trodde alltid att den vanliga TiD skulle ha 150PS och TTiD 180?

  • Det är nog sant. Jag känner likadant. Jag gillar särskilt den vita SC med fastighetsnummer 570111. Förhoppningsvis kommer min “Saabine” inte att märka att jag har korta vördnader här. Lyckligtvis finns det inget europris och inga uppgifter på tyska. Annars skulle risken för svaghet vara ännu större. Då skulle det bli större problem igen för att ta upp detta till familjen och den gemensamma ekonomiska planeringen 😉

    Vinterhälsningar från Lausitz och alla en saabiges helg. Marco

  • Kiel Griffin kommer att bli svag. Jag kunde nästan vara otrogen mot min SAABINE

Kommentarer är stängda.