SAAB TV: Saab 9-5 friktionstester på Frankfurt Airport

Vox Automobil Magazin besökte flygplatsens verkstad på Frankfurt Airport. Den fasta utrustningen på en flygplats inkluderar friktionstester, en tidigare Saab-domän. 5 av dessa specialfordon är i aktion i Frankfurt, och Vox visar oss en av dem. En Saab 9 5. Men du behöver inte nödvändigtvis vara gäst på verkstaden. Med lite tur kan du se den sällsynta friktionstestaren i Frankfurt utanför flygplatsen.

Saab 9-5 Fricition Tester
Saab 9-5 Fricition Tester

Det tidigare Saab Werks dotterbolaget, nu Saab Service Frankfurt, reparerar svenskarna om flygplatsgaraget inte kan göra det. i Vox post Saab 9-5 friktionstestaren kommer att ses ungefär i minut 4: 20. Då lär man sig snabbt hur tekniken för testaren fungerar och ser Saab jaga ner på flygplatsens landningsbanor.

Saab TV - rätt bidrag efter arbete och efter en lång dag på jobbet.

Text: tom@saabblog.net

2 tankar om “SAAB TV: Saab 9-5 friktionstester på Frankfurt Airport"

  • Jag hade sett söndag - det räddade helgen!
    Finns det faktiskt friktionstester från andra tillverkare?
    Vad kommer till SAAB?

  • blank

    Och min Saab 99 friktionstestare sover i ladan och väntar på sommaren

Kommentarer är stängda.