SAAB News: Polis (BAIC) SAAB 9-3 i Peking

Det är faktiskt ett slumpfall! En turist, som reser i den förbjudna staden på 10 dagar sedan, ville fotografera en byggnad och inte bara någon bil. Av en olycka kom en del av BAIC-Saab 9-3 i polisutförande på bilden. Tillbaka i Tyskland såg en Saab-fan bilden och gav den, med fotografens samtycke, fortsätt till bloggen.

Polisen Saab 9-3 i Peking
Polisen Saab 9-3 i Peking

På ögonblicksbilden från den kinesiska huvudstaden ser vi en elektrisk Saab 9-3, som han fotograferats flera gånger i stadstrafiken. Det nya är polisversionen, som vi inte har sett hittills. BAIC driver den rent elektriskt drivna Saab-offshoten i det dagliga testet och, som vanligt i Kina, är myndigheterna involverade i testningen.

Huruvida 9-3 har tillverkats som en pre-produktion i Kina, eller om det är en av bilarna, som kineserna har köpt i Trollhättan, är oklart. Framför polisstationen vid sydöstra hörnet av Förbjudna staden stod en annan, identisk kopia. Av detta har vi tyvärr bara taket på bilden. Kanske kommer en läsare av bloggen att komma dit snart och ta en bild. Inte från byggnaden bakom det, men - tack - från bilarna.

Text: tom@saabblog.net

Bild: Kay för saabblog.net

3 tankar om "SAAB News: Polis (BAIC) SAAB 9-3 i Peking"

  • Varför skadar det dig? De köpte den och använde den, det är livet

  • Mier det gör ont i själen, om jag ser hur nu Saabs 9-3 sedan kör runt i Kina ..

  • Hur många gånger har dessa bilar visats?
    Varför får ingen idé att göra en bild av VIN?

Kommentarer är stängda.