SAAB Community: Kalender 2013

Förra veckan fick vi ett email från SAAB-vänner från Koblenz och omgivningen: Ortseingangsschild_Koblenz"... Hej, vi skulle vara glada om vi var tillbaka i kalendern med dig i år. Saab Stammtisch Koblenz. Den sista onsdagen i månaden kommer vår stamgästs bord att hållas i 56191 Weitersburg vid Wüstenhof från 19: 30. http://saab-stammtisch-koblenz.de.tl/Home.htm. Nästa runda bord på 27.02.13. Tack på förhand. Saabische hälsningar Wolef. "

Naturligtvis är vi glada att följa denna begäran. Du kan hitta mötena för SAAB Stammtisch Koblenz i kalendern. Många hälsningar från bloggteamet går till Koblenzregionen. Ett vackert område som jag fortfarande tycker om att tänka tillbaka efter min militärtjänst i General Henke-kasernen i Neuwied och i Krahnenbergs kasern Andernach.

mark@saabblog.net