SAAB Community: Kalender 2013

Förra veckan fick vi ett email från SAAB-vänner från Koblenz och omgivningen:   Ortseingangsschild_Koblenz“... Hej, vi skulle vara glada om vi skulle vara med i din kalender igen i år. Saab Stammtisch Koblenz. Den sista onsdagen i månaden äger vårt stamgästbord rum i 56191 Weitersburg i Wüstenhof från 19:30. http://saab-stammtisch-koblenz.de.tl/Home.htm. Nästa tabell för stamgäster 27.02.13. Tack på förhand. Saab hälsar Wolef. "

Vi är naturligtvis mycket glada att uppfylla denna begäran. Du hittar mötena för SAAB Stammtisch Koblenz i kalendern. Många hälsningar från bloggteamet går till regionen Koblenz. Ett vackert område som jag fortfarande gärna tänker på efter min militärtjänst i General Henke-kasernen i Neuwied och i Krahnenberg-kasernen Andernach.

 

mark@saabblog.net